Betano Sport

Betano dă startul iernii cu patru săptămâni de foc

Am dat startul la două promoții majore pe Betano! Calendarul de Crăciun a început de Sfântul Andrei, iar până pe 27 decembrie poți beneficia de oferte zilnice. În plus, pe site rulează în paralel promoția “Luna Cadourilor”, unde ai șansa de a câștiga săptămânal device-uri de ultimă generație!

Ofertele sunt pentru toată lumea care deține un cont pe Betano! Intră în Calendarul de Crăciun Betano și poți intra direct în posesia premiilor zilnice. Pentru un plus de adrenalină, intră și în cursa pentru device-urile de ultimă generație din tombolele săptămânale pentru care te poți înscrie aici!

 

4 săptămâni pline de surprize în Luna Cadourilor

A început “Luna Cadourilor”, iar Betano pune la bătaie 60 de device-uri de ultimă generație.

Cum poți participa? Trebuie doar să accesezi pagina de concurs, să optezi pentru a te înscrie, iar apoi să joci pe Betano și participi automat în tombolele săptămânale. Tragerile la sorți vor avea loc pe 7, 14, 21 și 28 decembrie 2020 la ora 17:00.

Oferte zilnice în Calendarul de Crăciun

Calendarul de Crăciun este deja tradițional pe Betano și se află la a cincea ediție. Cei care îl cunosc știu deja că acesta pune la dispoziție oferte zilnice la pariuri sportive, cazinou clasic sau live și, mai nou, Virtuale.

Toate premiile sunt fără condiții de rulaj. Joci și câștigi, nu trebuie să te gândești apoi la cerințe suplimentare!

Joci la Pariuri Sportive, dar îți plac și Sporturile Virtuale? Atunci, pune-ți centura, pentru că te așteaptă 4 săptămâni de foc pe Betano! Meciurile din competițiile europene și spectacolul jucat în cel mai tare campionat al lumii, Premier League, te vor ține lipit de marile ecrane, în timp ce Campionatul României, al Angliei și Europeanul de pe Betano le vei putea urmări oriunde, de pe orice device!

Ești fan al sloturilor video clasice sau cu tematică de sărbătoare? Calendarul de Crăciun Betano e locul perfect pentru tine, deoarece vei putea câștiga Rotiri Gratuite la cele mai populare jocuri din secțiunile Cazinou și Vegas, dar și surprize cu care să te bucuri de spectacolul pitoresc al fotbalului jucat iarna! Îți vom da și un mic indiciu pentru a nu strica surpriza: În funcție de oferta zilei, poți beneficia de ele la sloturi precum Shining Crown, Buffalo Blitz, Age of Gods, Book of Vikings, Sweet Bonanza XMAS și multe altele!

Îți place să trăiești la maxim adrenalina meselor din Cazinoul Live? Vești bune, ofertele sunt prezente și aici, cu premii zilnice sau alte avantaje la mesele Evolution sau Playtech, dar și la mesele Exclusive Betano de Ruletă și Blackjack.

În plus, dacă ești dornic de și mai multă aventură, pe Betano găsești peste 500 de sloturi video de la cei mai importanți furnizori. Dacă ești fan al aparatelor din săli, te poți distra la jocurile EGT, Novomatic sau Play’n Go, la noi le găsești pe toate! Dacă preferi sloturi mai moderne sau inspirate din muzică și film, atunci selecția de jocuri de la Pragmatic Play, NetEnt și ISoftBet va fi favorita ta! Ultimele, dar nu cele din urmă, sunt sloturile oferite de Playtech, pe care te invităm să le încerci în secțiunea Cazinou.

Orice tip de jucător ești, tu îți faci jocul pe Betano la Pariuri Sportive, Cazinou sau Virtuale. Distrează-te responsabil de oriunde, oricând, de pe orice device și profită de ofertele zilnice din Calendarul de Crăciun!



Betano dă startul iernii cu patru săptămâni de foc