Betano Sport

BETANO.com devine partenerul oficial al Clubului de Fotbal Benfica Lisabona

BETANO.com, cea mai bună platformă mobilă de cazinou online și pariuri sportive din lume, conform EGR Awards 2019, și Benfica Lisabona, unul dintre cele trei cluburi de fotbal de mare anvergură din Portugalia, au anunțat oficial parteneriatul regional pe segmentul jocurilor de noroc online, pe piața din Portugalia. Odată cu acest parteneriat pe trei ani, BETANO va beneficia de vizibilitate pe teren și va fi integrat în materialele de comunicare ale competițiilor sportive.

Divizia de Marketing a clubului Benfica Lisabona a găsit în BETANO un nou partener de încredere și, ca parte integrată a colaborării, BETANO devine partener oficial al clubului, cu o serie de beneficii de vizibilitate, printre care se numără expunerea logo-ului BETANO pe tricourile jucătorilor și pe materialele de difuzare ale competițiilor sportive.

„Suntem încântați să anunțăm parteneriatul BETANO cu Benfica. <> reprezintă o organizație incredibilă, cu o istorie bogată, și suntem mândri că devenim partenerul oficial al clubului în aria de jocuri. Prin intermediul BETANO, fanii Benfica vor putea să interacționeze cu echipa lor preferată la un nou nivel. Suntem încântați să începem să lucrăm cu acest club de mare anvergură, cu care ne propunem să conturăm și să demarăm inițiative sociale comune, așa cum facem cu fiecare echipă parteneră. Această sponsorizare evidențiază în mod clar angajamentul nostru puternic față de piața portugheză, un angajament pe care suntem hotărâți să-l manifestăm în continuare, prin sprijinul susținut al sporturilor și a societății portugheze”, a declarat George Daskalakis, Fondator și CEO Kaizen Gaming.

BETANO este primul sponsor care apare pe mâneca tricoului oficial al echipei Benfica, iar pentru Domingos Soares de Oliviera, CEO-ul SL Benfica, „acesta este un parteneriat de mare importanță pentru club, cu un brand cu o activitate esențială în zona de sport și divertisment. BETANO se remarcă, prin inovație, în special în sfera digitală, lucru cu care și noi, la nivel de club, ne identificăm. Prezența brandului pe mânecile tricourilor oficiale Benfica Lisabona va oferi o expunere și o vizibilitate deosebite noului nostru partener”.

Parteneriatul cu Benfica Lisabona face parte din strategia BETANO de a susține industria sportivă și de a-și consolida poziția pe piața din Portugalia. Compania este implicată activ în sprijinul proiectelor și a inițiativelor sportive din țările în care operează, sponsorizând echipe precum: FCSB, Universitatea Craiova (România), PAOK, Olympiacos (Grecia), Omonia Nicosia, Apollon Limassol, APOEL FC (Cipru), Marítimo Funchal, Sporting Braga, Sporting Lisabona, Belenenses, Benfica Lisabona (Portugalia), Atlético Mineiro, Fluminense (Brazilia). BETANO a intrat pe piața din Portugalia în prima jumătate a anului 2019 și înregistrează o creștere rapidă, bazată pe o ofertă extinsă și un serviciu de Relații cu Clienții premium.

***

Despre BETANO.com

BETANO face parte din grupul Kaizen Gaming, lider pe piața de GameTech din Grecia, alături de brandul Stoiximan. BETANO are o prezență activă în zona de Joc Responsabil, prin implementarea unor soluții inovatoare, bazate pe utilizarea Inteligenței Artificiale (AI), pentru a veni în sprijinul utilizatorilor și a le oferi o experiență de pariuri sportive și cazinou online completă.

În România, BETANO investește constant în susținerea sportului de performanță și a sportivilor de elită, fiind partenerul principal al echipei Universitatea Craiova, partenerul oficial al echipei de fotbal FCSB, partenerul oficial al celei mai bune luptătoare a României, Alina Vuc, al gimnastului român Marian Drăgulescu și al echipei de canotaj Gianina Beleagă - Ionela Cozmiuc, dar și partenerul principal al Federației Române de Automobilism Sportiv pentru Campionatul Național de Raliuri. De asemenea, BETANO a încheiat parteneriate strategice cu fostul jucător de fotbal la echipele Steaua și Rapid, Narcis Răducan, cu Ciprian Marica, fostul internațional român, dar și cu pilotul de raliu Simone Tempestini. BETANO susține performanța în toate ramurile sportive, devenind în urmă cu puțin timp partenerul principal al celei mai bune echipe de Counter-Strike: Global Offensive din România, Nexus Gaming CS:GO. De asemenea, compania susține comunitățile din toate țările în care este prezentă, prin implicarea în proiecte ample de responsabilitate socială la nivel regional.

Grupul este prezent în șase țări: în Grecia și Cipru, prin brandul Stoiximan, și în Germania, România, Portugalia și Brazilia, prin brandul internațional BETANO. Pentru mai multe detalii, vizitați: BETANO.com și pagina de Facebook.

Despre Benfica Lisabona

Benfica Lisabona este un club profesionist de fotbal, fondat în 1904, care concurează în prima ligă din Portugalia. Cu o istorie bogată, Benfica Lisabona este unul dintre cele mai mari trei cluburi de fotbal din Portugalia, cu un palmares impresionant: deține recordul titlurilor de campioană națională (40) și al Cupelor Portugaliei (26), a câștigat 7 Supercupe ale Portugaliei și 40 de Campionate Naționale.

Benfica Lisabona are cel mai mare număr de fani dintre cluburile portugheze și, de asemenea, este cel mai mare club de fotbal din lume în funcție de numărul de asociați (suporteri plătitori).



BETANO.com devine partenerul oficial al Clubului de Fotbal Benfica Lisabona