Betano Sport

Betano anunță parteneriatul cu FC Lokomotiv Sofia

BETANO.com, operator european de top al industriei de pariuri sportive și cazinou online, anunță oficial sponsorizarea unuia dintre cele mai importante cluburi de fotbal din Bulgaria de-a lungul istoriei, FC Lokomotiv Sofia. Startul parteneriatului a fost dat în derby-ul cu CSKA din 13 februarie 2022, când tricourile Feroviarilor au purtat pentru prima dată sigla Betano.

Parteneriatul dintre Betano și FC Lokomotiv Sofia a fost încheiat pe o perioadă de trei ani și marchează intrarea oficială a brandului Betano pe cea mai nouă piață din regiune. Pe lângă Bulgaria, brandurile Betano și Stoiximan, deținute de grupul Kaizen Gaming, operează în alte șapte țări din Europa și America de Sud.

Lokomotiv completează lista cluburilor de fotbal sponsorizate la nivel de grup, care îi include pe cei Trei Granzi portughezi - Sporting, Benfica, Porto -, campioana en titre a Braziliei, Atlético Mineiro, Olympiacos F.C. din Grecia, echipele FCSB și Universitatea Craiova din România, Club Universidad de Chile și altele.

„Suntem încântați să anunțăm parteneriatul cu Lokomotiv Sofia, un club de fotbal cu o istorie îndelungată și cu o echipă foarte puternică în prezent. Așteptăm cu nerăbdare să celebrăm victoriile echipei și realizarea cu succes a proiectelor sociale pe care le vom desfășura împreună. Parteneriatul evidențiază angajamentul Betano de a se dezvolta pe piața bulgară și vine în completarea misiunii companiei de a susține sportul de performanță și comunitățile din care facem parte, a declarat Tsvetin Yordanov, Kaizen Gaming, Country Manager Betano Bulgaria.

„Sunt mândru că Lokomotiv Sofia este primul club bulgar sponsorizat de o companie cu renume internațional. Pentru mine, FC Lokomotiv Sofia nu este doar un club, ci o misiune. De aceea, Betano reprezintă mai mult decât un sponsor principal, este un partener stabil, alături de care sunt convins că ne vom atinge cu succes obiectivele de dezvoltare, pe termen lung, a declarat Ivan Vassilev, proprietarul Lokomotiv Sofia.



Betano anunță parteneriatul cu FC Lokomotiv Sofia