Betano Sport

Betano a devenit sponsorul unei mari echipe din Bundesliga

Operatorul digital de pariuri sportive și cazinou Betano.com a devenit din acest sezon sponsorul uneia dintre cele mai importante echipe din fotbalul german, VfB Stuttgart.

Cu licentă legală în România până în anul 2027, Betano.com este sponsorul de nume în țara noastră al Ligii 1 Betano, dar și partener principal al clubului de fotbal Universitatea Craiova. Din 2018, Betano își extinde aria de interes și în Germania, una dintre cele mai mari piețe de pariere online din Europa, acolo unde a intrat într-un cerc select de 35 de operatori.

Una dintre primele acțiuni din Germania, odată cu intrarea pe piața locală, a fost semnarea unui contract de sponsorizare pe o durată de trei ani cu clubul VfB Stuttgart. „Roșii” au 64.000 de fani abonați și joacă pe Mercedes Benz Arena cu o capacitate de 60.000 de locuri. VfB este una dintre echipele de tradiție din Germania și provine dintr-un club fondat în anul 1893. A câștigat de cinci ori titlul în Bundesliga și de trei ori Cupa Germaniei.

Domnul Ioannis Spanoudakis (foto sus), Board Member al Betano, a declarat în presa germană că “Germania este un pas foarte important în planul de expansiune al companiei. Demonstrează dinamica noastră de a putea performa pe piețe mari și selecte, bazându-ne pe un produs inovator și servicii de top. Această expansiune ne consolidează poziția pe piețele europene pe care deja activăm”.

Pentru a obține licența din Germania am achiziționat un operator local, ceea ce demonstrează profesionalismul și puterea companiei noastre. Suntem foarte încântați de faptul că lansarea noastră pe piața din Germania coincide cu semnarea unui acord de sponsorizare cu VfB Stuttgart. Este un privilegiu și o onoare pentru noi să începem acest parteneriat pe termen lung cu un club a cărui influență se întinde în afara terenului de fotbal și care, de zeci de ani, este un punct de reper și un puternic nume în Germania. VfB este, de departe, cel mai mare club de fotbal din Baden-Württemberg și unul dintre cele mai mari la nivel național”.

Grație acestui parteneriat, VfB Stuttgart a intrat în grupul de entități sportive sponsorizate de Betano. Această familie include medaliați olimpici cu aur, echipe naționale, campionatul de fotbal Liga 1 din România, două echipe importante din fotbalul din Grecia (Olympiacos FC și  PAOK FC), trei echipe de fotbal din Cipru, Universitatea Craiova din Romania, iar lista poate continua.



Betano a devenit sponsorul unei mari echipe din Bundesliga