Betano Sport

Acțiune și Cote Maxime în El Clasico pe Betano!

Real Madrid și FC Barcelona se întâlnesc duminică de la ora 22 în capitala Spaniei pe Santiago Bernabeu în duelul cu numărul 282 din El Clasico! Atmosfera este la Cote Maxime așa că hai pe Betano să descoperi oferta completă de pariere și să urmărești partida cu Streaming LIVE!

REAL MADRID, NEÎNVINSĂ PE TEREN PROPRIU ÎN CAMPIONAT

Sub comanda lui Carlo Ancelotti, Galacticii fac un sezon excelent în Campionatul Spaniei, aceștia conducând clar ierarhia după 28 de etape în care au strâns 66 de puncte, cu 15 mai mult decât rivala FC Barcelona (locul 3).

După o calificare spectaculoasă în sferturile Ligii Campionilor, obținută în fața celor de la Paris Saint-Germain grație hattrick-ului marcat de Karim Benzema, madrilenii au moralul la un nivel excelent înainte de cel de-al treilea El Classico al sezonului 2021-2022.

Los Blancos s-au impus în precedentele două dueluri ale stagiunii, 1-2 pe Camp Nou în octombrie 2021, și 2-3 după prelungiri în semifinalele Supercupei Spaniei. Mai mult decât atât, procentajul de victorii al Realului este de 100% în ultimele 5 derby-uri, așa că elevii lui Ancelotti pleacă din pole-position în partida de duminică.

Atacantul francez al grupării din capitala Spaniei, Karim Benzema, se află în probabil cea mai bună perioadă a carierei sale. Acesta este lider detașat al ierarhiei golgheterilor din Spania cu 22 de goluri, având 8 mai mult decât ocupantul poziției secunde, colegul Vinicius Jr.

Iată cum arată cotele pentru marcatori Real Madrid de pe Betano:

  • Primul marcator - K.Benzema - 4.00
  • Să marcheze oricând - Vinicius Jr. - 2.50
  • Ultimul marcator - M.Diaz - 4.85

PARCURS EXCELENT ÎN ERA XAVI PENTRU CATALANI

Xavi Hernandez, legendă în teren pentru echipa blaugrana, pare că a reușit să schimbe la față echipa lăsată în urmă de Roenald Koeman. Fostul mijlocaș a preluat echipa de pe poziția a 9-a  și cu un golaveraj de doar +4, o anomalie pentru un club precum FC Barcelona.

Tehnicianul în vârstă de 42 de ani a revitalizat echipa în cele 14 runde petrecute până acum pe banca tehnică, obținând nu mai puțin de 10 victorii și doar o singură înfrângere. Mai mult, cu Xavi antrenor, catalanii au reușit să se califice și în sferturile Europa League, eliminând-o pe Napoli, candidată la titlu în Italia, iar la mijlocul acestei săptămâni reușind să treacă de un alt nume mare al fotbalului european, Galatasaray.

Atacul formației blaugrana arată mult mai bine decât la începutul sezonului. Aubameyang și Ferran Torres ambii veniți în perioada de mercato din această iarnă, alături de Memphis Depay, formează un trident ofensiv impresionant, însă variantele lui Xavi nu se opresc aici - Adama Traore sau Ousmane Dembele pot oricând ocupa locuri de titular în atacul Barcelonei.

Atacantul gabonez venit de Arsenal s-a integrat imediat la noua sa echipă, acesta marcând deja de 7 ori în primele sale 10 prezențe în tricoul catalanilor. Nici Ferran Torres nu a avut probleme de adaptare, acesta izbutind la rândul său 5 reușite. 16 goluri în ultimele 5 partide de campionat este bilanțul de excepție al formației lui Xavi, bilanț ce îi pune serios în gardă pe rivalii de la Real.

Iată cum arată cotele pentru marcatori Barcelona de pe Betano:

  • Primul marcator - P.E. Aubameyang - 6.00
  • Marchează oricând - Ferran Torres - 3.10
  • Ultimul marcator - Memphis Depay - 6.40

PARIAZĂ CU BETCOMBO ȘI FĂ-ȚI STRATEGIA CÂȘTIGĂTOARE

Pariurile BetCombo de pe Betano îți oferă posibilitatea de a combina până la 7 evenimente din același meci pe un singur bilet și nu poate exista o oportunitate mai bună pentru pariori decât un El Clasico! Golurile, intrările dure sau fazele spectaculoase de poartă sunt doar câteva dintre ingredientele care alcătuiesc mereu derby-ul așteptat de o planetă întreagă.

Profită și alege tactica potrivită pentru biletul tău BetCombo! Iată cum ar putea arăta un astfel de pariu pentru El Clasico:

  • Peste 1.5 goluri în prima repriză - 2.50
  • Ambele echipe înscriu - 1.55
  • Peste 9.5 cornere - 2.05
  • Peste 5.5 cartonașe - 1.80

      COTĂ TOTALĂ - 14.30

Noi suntem pregătiți de spectacolul din El Clasico! Tu? Alege pariurile câștigătoare și urmărește partida acestui weekend în direct pe site-ul Betano!



Acțiune și Cote Maxime în El Clasico pe Betano!