Betano Sport

A început Campionatul Mondial de DOTA 2, găzduit la București! Susține-ți favoriții pe Betano

The International 10 sau Campionatul Mondial de DOTA 2 a început joi, 7 octombrie și vine cu ofertă completă de pariere pe Betano și o Misiune Exclusivă pentru toți iubitorii eSports-ului. Trăiește la maximum adrenalina celui mai mare turneu eSports din istorie și urmărește LIVE pe Betano fiecare duel de la București!

Premii în valoare de peste 40 de milioane de dolari

Turneul de la București marchează o premieră și din punct de vedere al premiilor acordate echipelor fruntașe. Cele 18 echipe prezente vor împărți prize pool-ul de peste 40 de milioane de dolari, care este cel mai mare din istoria gaming-ului. Echipa câștigătoare va încasa nu mai puțin de 18 milioane de dolari, ridicând astfel miza primului loc la un maxim istoric. Nici premiile locurilor doi și trei care vor completa podiumul competiției nu sunt de neglijat. Poziția secundă va fi recompensată cu 5 milioane de dolari, în timp ce echipa de pe locul al treilea va primi 3.6 milioane de dolari. Există, așadar, toate premisele pentru a fi unul dintre cele mai disputate Campionate Mondiale din istoria de 10 ani de zile.

Echipa de DOTA 2 a PSG-ului, favorită la titlul mondial

Paris Saint-Germain, unul dintre cele mai bogate cluburi de fotbal de pe planetă nu neglijează deloc branșa din ce în ce mai populară a eSports-ului. Clubul francez a încheiat în 2018 un parteneriat cu organizația chineză de eSports, LGD Gaming pentru a forma o echipă competitivă de DOTA 2. Lotul parizienilor este format din patru jucători chinezi și un jucător malaezian. La prima lor participare la Campionatul Mondial, chiar în anul înființării, PSG.LGD a ajuns până în finala competiției unde a fost învinsă de OG, actualii campioni în exercițiu. Parizienii sunt de data aceasta principalii favoriți ai turneului, urmați de OG, Virtus Pro, Elephant, Evil Geniuses și Invictus Gaming.

Misiune Exclusivă pe Betano pentru The International 10

Betano ți-a pregătit ofertă completă de pariere pentru toate partidele de la Mondialul de DOTA 2, dar și o Misiune Exclusivă cu care poți câștiga Bonusuri fără condiții de rulaj și extra buget pentru biletele tale verzi. Îndeplinește condițiile Misiunii și distrează-te responsabil pe cea mai bună platformă de pariuri online din lume!

În plus, pe site-ul Betano și pe aplicația Betano, disponibilă pe Google Play și AppStore, poți miza pe câștigător de hartă, echipa care realizează First Blood, total kill-uri înscrise pe hartă, durata jocului sau primul la X kill-uri, pentru toate meciurile de la The International 10 de pe Arena Națională.



A început Campionatul Mondial de DOTA 2, găzduit la București! Susține-ți favoriții pe Betano