Baschet

Zece echipe calificate in faza a doua a Cupei Mondiale de Baschet 2019. SUA avanseaza cu mari emotii, Grecia trebuie sa invinga

Zece echipe si-au asigurat biletele pentru faza a doua a Cupei Mondiale de Baschet 2019 din China, dupa a doua etapa din grupele principale.

Acestea sunt Polonia, Argentina. Rusia, Spania, Serbia, Italia, SUA, Brazilia, Franta, Republica Dominicana, Lituania si Australia.

Favoritele la titlu sunt SUA si Serbia, urmate la mare distanta de Spania, Franta, Australia si Grecia.

Dintre favorite, doar Grecia se va lupta in ultimul meci din grupa pentru calificare, dupa ce a fost invinsa in primul meci, la doar un singur punct, de Brazilia.Elenii vo intalni Noua Zeelanda, care a fost invinsa in ambele partide.

Una dintre surprizele editiei din acest an este Republica Dominicana, care a reusit sa invinga Germania la doua puncte diferenta, 70-68.

SUA nu au avut un traseu usor pana acum. Unii dintre favoritii la titlu, americanii au castigat in a doua etapa la doar un singur punct diferenta cu Turcia, in prelungiri, 93-92. Ar fi fost prima infrangere pentru SUA in grupele preliminarii dupa 1998. Turcia se va lupta cu Cehia in ultimul meci din grupele principale pentru pasul in a doua runda a grupelor.



Zece echipe calificate in faza a doua a Cupei Mondiale de Baschet 2019. SUA avanseaza cu mari emotii, Grecia trebuie sa invinga