Baschet

U BT Cluj, victorie mare cu Pau Orthez

Sursă foto: facebook.com/ebplo

Echipa Universitatea BT Cluj-Napoca a obtinut, marti seara, primul succes in faza a doua a grupelor din FIBA Europa Cup.

Ardelenii s-au impus pe teren propriu in fata puternicei formatii franceze Pau Orthez, cu 79-69, dupa ce la pauza mare oaspetii conduceau cu sapte puncte diferenta.

Ultimele doua sferturi au fost dominate categoric de clujeni, acestea fiind adjudecate la diferente de noua, respectiv opt puncte.

Reactie

"Sunt mulțumit de rezultatul acestul joc, de faptul că am ținut pe Pau Orthez la 69 de puncte, îi felicit pe băieți pentru apărarea din repriza secundă. Ne-am dorit foarte mult victoria și am avut mentalitatea, intensitatea și concentrarea necesare pentru a o obține", a declarat dupa meci antrenorul Mihai Silvasan, informeaza site-ul oficial al echipei clujene.

Marcatori

Cu 21 de puncte, Aleksandar Rasic a fost cel mai bun marcator al clujenilor, urmat de Ousmane Barro (17 puncte), Rolland Torok si Kyndall Dykes (13 puncte fiecare).

U BT Cluj a trecut provizoriu pe primul loc in Grupa O din care mai fac parte Alba Fehrevar si BK Pardubice. Clujenii au pierdut in prima etapa in deplasare cu Fehrevar. 



U BT Cluj, victorie mare cu Pau Orthez