Baschet

U-BT Cluj, a treia victorie in FIBA Europe Cup. Steaua CSM la polul opus

Echipa Universitatea-BT Cluj Napoca a obtinut, miercuri seara, al treilea succes consecutiv in FIBA Europe Cup.

Clujenii s-au impus pe teren propriu, cu 65-63, in fata cipriotilor de la AEK Larnaca, dupa ce Vlad Moldoveanu a reusit un capac de zile mari la ultima faza a meciului.

Oaspetii au beneficiat de doua libere la scorul de 65-62 pentru U-BT, prima a fost transformata, iar a doua ratata in mod intentionat pentru a forta trimiterea meciuuli in prelungiri.

Primoz Brezec s-a aruncat asupra cosului, insa Moldoveanu l-a blocat providential si astfel echipa clujeana a bifat a treia victorie la rand intr-o Grupa G din care mai fac parte Gaziantep si Peja.

La polul opus se situeaza Steaua CSM Bucuresti, echipa care a suferit a treia infrangere la rand in Grupa F pe terenul israelienilor de la Bnei Herzliya, scor 85-90, dupa ce la pauza mare “militarii” aveau 43-42.

Dudzinkski si Long au reusit fiecare cate 20 de puncte pentru Steaua, echipa care a condus cu 71-66 in sfertul final, pentru a se vedea ulterior depasita, scor 75-73.

Steaua ocupa ultimul loc in grupa, cu 3 puncte, fara nicio victorie, in conditiile in care Lukoil Academic are 6 puncte, Bnei Herzlyia a ajuns la 5 puncte, iar Prievidza are 4 puncte.

In urmatorul meci Steaua primeste pe 9 noiembrie vizita slovacilor de la Prievidza, dupa ce in tur au pierdut cu 69-78.

foto: steauabaschet.ro



U-BT Cluj, a treia victorie in FIBA Europe Cup. Steaua CSM la polul opus