Baschet

Trofeul Cupei României, expus la Sibiu

Sursă foto: http://sibiu100.ro/

Trofeul Cupei României la baschet a ajuns la Sibiu a fost prezentat iubitorilor de baschet, la ora 12:00, în magazinul Andu din incinta Shopping City Sibiu. Fanii baschetului au șansa de a câștiga un bilet de intrare gratuit la Superbet Final Eight-ul Cupei României.

În avanpremiera evenimentelor care vor fi găzduite de orașul nostru, între 14 și 18 februarie 2017, trofeul Cupei României a fost prezentat publicului, alături de tricourile care vor fi îmbrăcate de stelele baschetului românesc.

”A mai rămas o săptămână până la debutul unui eveniment important pentru Sibiu. Este vorba despre Superbet Final Eight Cupa României și Superbet All Star Game-ul masculin.  Ne-am dorit să organizăm cele două evenimente importante pentru baschetul românesc la Sibiu și iată că ne apropiem cu pași repezi de debutul competiției”, a spus Horațiu Floca, directorul BC CSU Sibiu.

Trofeul va rămâne expus, timp de o săptămână, în fața magazinului ANDU din incinta Shopping City Sibiu, iar fanii baschetului sunt invitați să se fotografieze cu trofeul și să posteze fotografia pe pagina de Facebook a evenimentului, într-un comentariu. Cinci dintre fotografiile care vor primii cele mai multe  Like-uri, până pe data de 11 februarie 2017, vor fi premiate, autorii lor urmând să câștige câte un bilet de intrare gratuit la finala turneului Superbet Final Eight Cupa României 2017 . Câștigătorii vor fi anunțați în data de 12 februarie 2017, pe pagina evenimentului și li se va solicita să ne transmită datele de contact într-un mesaj privat.

O dată cu trofeul, a fost expuse și tricourile care vor fi îmbrăcate de stelele baschetului românesc, la Superbet All Star Game 2017.

”Felicit organizatorii pentru faptul că acest eveniment va avea loc la Sibiu. Le urez pe această cale mult succes. Pentru noi este o onoare să afișăm la magazinul nostru din Shopping City Sibiu acest trofeu. Îi invit pe suporterii baschetului să vină la magazin pentru a se poza cu trofeul și pentru a intra astfel în concurs, dar și pentru a vedea tricourile oficiale pentru Superbet All Star Game 2017, marca Andu. Sperăm să vă placă și, pentru că vorbim despre tricouri, țin să vă invit să și cumpărați produsele pe care le vom pune în vânzare la Sala Transilvania, în zilele de competiție, articole pregătite special pentru suporteri, cu însemnele celor două evenimente”, a declarat Alexandru Hanea, manager Andu.

”Organizarea acestui eveniment nu ar fi fost posibilă fără a avea lângă noi sponsori și parteneri puternici. Nominalizez în primul rând compania Superbet, care este sponsorul principal al evenimentului. Este de 6 ani implicată în susținerea acestui eveniment din baschetul masculin românesc. De asemenea, Banca Transilvania, care este și partenerul Federației Române de Baschet, și nu în ultimul rând compania ANDU, care s-a implicat foarte mult în susținerea și organizarea acestui eveniment”, a mai adăugat Horațiu Floca, directorul BC CSU Sibiu.

Superbet Final Eight Cupa României și Sperbet All Star Game 2017 se desfășoară la Sibiu, între 14 și 18 februarie 2017. În turneul final al Cupei României s-au calificat: BC CSU Sibiu, Steaua CSM Eximbank, CSM CSU Oradea, UBT Cluj Napoca, BC Mureș Tg. Mureș, BC SCM Timișoara, Phoenix Galați și SCM Craiova.

Sponsor principal al evenimentelor Superbet. De altfel, Superbet pentru al 6-lea an consecutiv sponsor principal al acestor evenimente.Trofeul Cupei României, expus la Sibiu