Baschet

Scene de groaza intr-o liga inferioara de baschet din Spania (VIDEO)

Sursă foto: https://twitter.com/Cantbasket_04/

Un jucator s-a prabusit fara aer pe parchetul unei sali de baschet din nordul Spaniei, la un meci din Liga EBA, al patrulea esalon valoric.

Oscar Cabrera, un jucator dominican in varsta de 24 de ani, a cazut inconstient pe teren la o repunere a mingii in joc de sub propriul panou in timpul partidei dintre echipe lui Cantbasket 04 si CB Santurtzi.

O scena care i-a ingrozit pe toti cei prezenti si care a amintit de tragediile vazute de-a lungul timpului mai ales in sportul rege.

Pe moment s-a crezut ca este vorba de un atac de cord. Din fericire, jucatorul si-a recapatat cunostinta inainte de a fi transportat la spital pentru verificari suplimentare.

Diagnosticul preliminar a fost de insuficienta respiratorie, care se intampla cel mai adesea cand presiunea arteriala scade mult sub limitele normale si oxigenul nu mai ajunge in cantitati suficiente la nivelul creierului.

Oscar Cabrera, 24 ani, este un jucator de baschet nascut la Santo Domingo (Dominica) si care a ajuns in Spania in septembrie pentru prima lui experienta baschetbalista in Europa.

Acesta a mai jucat la nivel de colegiu in Florida, dupa care a trecut prin tara natala, Brazilia si Columbia.

Cantbasket 04 este o echipa din orasul Santander care ocupa locul al treilea in Liga EBA, dupa CB Santurtzi si Bazkonia.



Scene de groaza intr-o liga inferioara de baschet din Spania (VIDEO)