Baschet

Prima victorie pentru Steaua in FIBA Europe Cup. U-BT Cluj Napoca merge in faza a doua a grupelor

Dupa o serie de trei infrangeri la rand, Steaua CSM Bucuresti a obtinut, miercuri seara, cel dintai succes in Grupa F a FIBA Europe Cup.

“Militarii” au trecut in Sala Polivalenta de Prievidza din Slovacia, cu 82-71, meciul fiind decis in sfertul al patrulea.

Prividza avea trei puncte avans dupa trei sferturi, insa stelistii au revenit spectaculos si au castigat detasat dupa un sfert patru adjudecat la 14 puncte diferenta.

Dave Dudzinski a fost cel mai bun jucator de la Steaua, cu 13 puncte si 17 recuperari, in timp ce cosgeterul partidei a fost Malesevic, cu 25 de puncte.

Steaua a urcat un loc in clasament fiind acum pe trei, cu cinci puncte, in conditiile in care Bnei Herzliya si Lukoil Academic au fiecare cate sapte puncte.

In alta ordine de idei, U-BT Cluj Napoca a ajuns la a patra victorie consecutiva in Grupa G dupa 99-76 pe terenul celor de la KB Peja.

Vlad Moldoveanu a fost la inaltime cu 25 de puncte marcate si 7 recuperari.

Cu acest succes ardelenii au obtinut calificarea pentru faza a doua a grupelor FIBA Europe Cup.

Marti, intr-un meci din Grupa I, BC Mures s-a impus in deplasare cu TLU/Kalev, scor 89-76, si ajunge la sefia clasamentului, cu doua victorii si o infrangere.



Prima victorie pentru Steaua in FIBA Europe Cup. U-BT Cluj Napoca merge in faza a doua a grupelor