Baschet

Performanta de rasunet pentru CSU Ploiesti in Eurocup

Campioana Romania CSU Asesoft Ploiesti a obtinut in premiera calificarea in Topul 32 al Eurocup, a doua competitie ca valoare din baschetul de club european.

Baschetbalistii de la CSU Asesoft s-au impus in deplasare, cu 112-110, in fata puternicei Hapoel Ierusalim din Israel, o echipa cu state vechi in competitia continentala.

Ploiestenii au inceput tare si la pauza mare conduceau cu sapte puncte diferenta, insa aproape de final Hapoel a echilibrat disputa, astfel ca la finalul timpului regulamentar tabela a aratat egalitate la 84.

S-a intrat in prelungiri unde ambele echipe s-au succedatat la conducerea scorului, iar la un moment dat Hapoel a parut ca se desprinde hotarator (106-100).

Ultimele minute au apartinut insa campioanei Romaniei si CSU Asesoft a reusit sa intoarca spectaculos rezultatul obtinand calificarea in Top 32.

In ultimul meci al grupei, CSU primeste vizita puternicei Partizan Belgrad, fosta echipa participanta in Euroliga.Performanta de rasunet pentru CSU Ploiesti in Eurocup