NBA

Un nou record de puncte stabilit de LeBron James (VIDEO cu toate cosurile lui LeBron)

Jucatorul american LeBron James a stabilit, luni noapte, un nou record personal de puncte marcate in NBA, in partida pe care formatia sa, Miami Heat, a disputat-o contra celor de la Charlotte Bobcats.

Desi a evoluat cu o masca pentru a-si proteja nasul fracturat, James a fost de neoprit si a marcat nu mai putin de 61 de puncte in cele 41 de minute jucate in meciul de luni seara.

James a avut un procentaj foarte bun la aruncarile din actiune, reusind 22 de cosuri din 33 de incercari, printre acestea si opt aruncari din afara arcului de cerc.

James a fost ovationat la scena deschisa in momentul iesirii de pe teren, cu mai putin de un minut si jumatate inaintea finalului partidei.

Recordul precedent era de 56 de puncte marcate si data din 20 martie 2005, pe vremea cand actualul star din Miami evolua pentru Cleveland Cavaliers.

Cele mai multe puncte in acest sezon au fost marcate de Carmelo Anthony de la New York Knick, 62, tot intr-o partida cu Bobcats.Un nou record de puncte stabilit de LeBron James (VIDEO cu toate cosurile lui LeBron)