NBA

Un baschetbalist din NBA a felicitat un club sportiv din România

În România s-a lansat  Clubul Sportiv ,,Lumina Wolves”, un proiect nou, inovativ pe piața educațională din România, iar un jucător de baschet din NBA a ținut să tranmită un mesaj tinerilor jucători.

Cel mai emoționant moment la lansarea Clubului Sportiv „Lumina Wolves” a fost mesajul video transmis de baschetbalistul Enes Kanter, jucător în NBA, la echipa Oklahoma City Thunder. Enes Kanter le-a transmis tinerilor jucători de baschet de la Lumina Wolves să muncească pentru a-și realiza visele și pentru a obține performanță. Mesajul de încurajare transmis de Kanter a fost primit cu un ropot de aplauze de către sutele de copii prezenți la lansarea ,,Lumina Wolves”, eveniment desfășurat la sediul din Colentina al  Liceului Internațional de Informatică București.

La lansarea „Lumina Wolves” a fost prezent și președintele Federației Române de Baschet, Horia Păun, care a declarat că „Avem nevoie de un asemenea proiect, care ne dă speranța că performerii vor avea condiții excelente de educație și antrenament”.


Foto: Președintele FR de Baschet și președintele Lumina Wolves

Ziua lansării oficiale a fost încheiată printr-un recital al cunoscutului artist de muzică hip hop, Cabron. Îmbrăcat în tricoul „lupilor”, acesta a cântat împreună cu copiii clubului și melodia sa „Lupul de pe maidan”, devenită un adevărat laitmotiv al tinerilor baschetbaliști.

Clubul Sportiv ,,Lumina Wolves”, un proiect nou, inovativ pe piața educațională din România, a luat naștere în urma parteneriatului dintre Lumina Instituții de Învățământ, Asociația Club Sportiv 4 Wolves și Clubul Sportiv Școlar 4 București. Este primul club sportiv în care excelența în educație și baschetul de performanță se întâlnesc pentru a contribui la dezvoltarea unui nou concept în România .

Lumina Instituții de Învățământ, o instituție cu performanțe educaționale unice în România, va susține, prin burse de studiu, cei mai valoroși sportivi care vor evolua în cadrul Clubului Sportiv „Lumina Wolves”. Educația de calitate și sportul de performanță se vor dezvolta astfel împreună, după un model de succes în multe țări occidentale și în SUA.

Lumina Instituții de Învățământ este  un grup educațional privat din România, care funcționează de peste 20 de ani, cu rezultate deosebite în plan național și internațional. Absolvenții Școlilor Lumina sunt astăzi studenți la Harvard , MIT, Oxford sau Cambridge, lucrează la Microsoft, Google sau Facebook, sunt oameni de succes, cu cariere pe măsură.

Asociația Club Sportiv 4 Wolves și Clubul Sportiv Școlar 4 sunt nume care pentru iubitorii de baschet sunt deja sinonime cu performanța. Când vorbim de CSS4 vorbim de succes, de 26 de titluri de campioni naționali, de sportivi formați și transferați la echipe importante din țară și străinătate. Și vorbim desigur de multă pasiune pentru baschet, pentru performanțe sportive.

Cu un asemenea palmares educațional și sportiv, „Lumina Wolves” are toate șansele să devină un produs de succes pe piața educației din România.



Un baschetbalist din NBA a felicitat un club sportiv din România