NBA

Sotia lui Kobe Bryant a castigat un proces de multe milioane de dolari cu politia din Los Angeles

Sursă foto: https://twitter.com/

Un tribunal din Los Angeles i-a dat dreptate Vanessei Bryant in procesul pe care vaduva marelui jucator de baschet Kobe Bryant l-a intentat Comitatului Los Angeles pentru distribuire neautorizata a mai multor imagini de la locul accidentului de elicopter in care jucatorul american si-a pierdut viata in ianuarie 2020.

Chiar daca respectivele imagini nu au fost niciodata publicate, simplul fapt ca au fost facute si ca au circulat intre membrii echipelor de salvare ajunse la locul accidentului, a fost interpretata de instanta ca o incalcare a intimitatii ce a provocat daune emotionale familiei Bryant.

Comitatul Los Angeles este obligat astfel sa-i plateasca vaduvei lui Kobe Bryant despagubiri care se ridica la aproape 29 de milioane de dolari.

Kobe Bryant si-a pierdut viata intr-un tragic accident de elicopter petrecut pe 26 ianuarie 2020. Alaturi de acesta se afla fiica sa, Gianna, in varsta de doar 13 ani, dar si alte sapte persoane.

Bryant se ducea catre un meci de baschet de copii de la academia sa de baschet, Mamba Sports Academy din Thousand Oaks, pe care trebuia sa il antreneze. Fata sa trebuia sa se afle pe teren.

El se afla la bordul unui aparat de zbor Sikorsky S-76B produs in 1991 si a decolat duminica de pe Aeroportul John Wayne Airport la ora locala 9:06 dimineata, conform documentelor de zbor.

Elicopterul a trecut peste zona Boyle Heights, de langa Stadionul Dodger, si a zburat in cerc pe langa Glendale. Accidentul s-a produs in jurul orei 10.00 langa Las Virgenes Road si Willow Glen Street din Calabasas.

Autoritatile au primit apel la 911 la ora 9:47, iar pompierii au ajuns la locul accidentului care incendiase o zona mare de tufisuri de pe un teren greu accesibil din zona realizand mai multe imagini care au facut obiectul procesului castigat de vaduva lui Kobe Bryant.



Sotia lui Kobe Bryant a castigat un proces de multe milioane de dolari cu politia din Los Angeles