NBA

San Antonio Spurs a dat cu Miami Heat de pamant in meciul trei

Pentru Miami Heat prima vizita in Texas nu a fost de bun augur si campionii sezonului trecut au suferit o corectie aspra din partea reginei Vestului.

Spurs s-a impus cu 113-77 si a revenit la conducerea finalei NBA dupa ce castigase si primul meci din Miami, obtinand a treia victorie ca diferenta de scor din istoria finalelor NBA.

Marele LeBron James a fost din nou anihilat in ofensiva si pentru al treilea meci consecutiv nu a reusit sa treaca de bariera de 20 de puncte marcate. James a incheiat meciul cu 15 puncte (4 numai in prima repriza), reusind doar 7 aruncari din 21 incercate din actiune.

In contrapartida, Spurs au dominat categoric jocul la recuperare avand nu mai putin de 19 mingi castigate in ofensiva. Lider la acest capitol a fost Kawhi Leonard (12 recuperari).

Interesant este ca doi jucatori de plan secund de la Spurs, Danny Green si Gary Neal, au marcat mai multe puncte decat intreg 5-ul de baza al lui Heat. Green a tinut ofensiva lui Spurs cu 27 de puncte (7 din 9 de la mare mare distanta), in timp ce Neal a incheiat meciul cu 24 puncte.

“Am primit ceea ce am meritat. Nu mi-am recunoscut echipa in acest meci”, avea sa declare Erik Spoelstra, antrenorul lui Miami Heat dupa dusul rece din San Antonio.



San Antonio Spurs a dat cu Miami Heat de pamant in meciul trei