NBA

“Regii” din Sacramento l-au invins pe “Regele” LeBron James

Campioana Miami Heat a pierdut in prelungiri intalnirea de vineri noapte contra celor de la Sacramento Kings si, mai important decat atat, este pe punctul de a nu-l avea in teren pe LeBron James la duelul de top cu Portland Trail Blazers.

Cel supranumit “The King” (n.r. - Regele) s-a accidentat la inghinali in finalul sfertul al doilea, dar a continuat sa joace pana la capat in meciul pierdut de Heat in prelungiri, cu 108-103, pe terenul californienilor.

“Nu ma simt prea bine si nu stiu ce s-a intamplat in prima jumatate a meciului. Apoi am jucat intreaga repriza a doua dupa ce am suferit acea intindere. Vom vedea cum ma voi simti in continuare pentru meciul de diseara (n.r. - sambata seara) cu Portland”, a declarat James dupa meci.

Liderul celor de la Miami Heat a incheiat meciul din Sacramento cu 33 de puncte, opt recuperari si opt pase decisive fiind foarte aproape de un “triple double”.

James are in acest sezon o medie de 25.4 puncte pe meci, 6.9 recuperari si 6.5 pase decisive.

De retinut ca Heat a evoluat contra lui Kings fara trei jucatori de baza, toti accidentati, Dwyane Wade, Ray Allen si Chris Andersen.

Alte rezultate inregistrate, vineri seara, in NBA:

Brooklyn Nets – Milwaukee Bucks 104 – 93

Orlando Magic – Detroit Piston 109-92

Charlotte Bobcats – Oklahoma City Thunder 95-89

New York Knicks – Toronto Raptors 83-95

New Orleans Pelicans – Denver Nuggets 105-89

Minnesota Timberwolves – Washington Wizards 120-98

Utah Jazz – Los Angeles Lakers 105-103

Golden State Warriors – Phoenix Suns 115-86



“Regii” din Sacramento l-au invins pe “Regele” LeBron James