NBA

LeBron James se impune in duel cu Giannis Antetokounmpo

Sursă foto: https://twitter.com/Betsson_Spain/

Meci mare, joi seara, intre Milwaukee Bucks si campioana Los Angeles Lakers, in sezonul regular din NBA.

Lakers s-a impus in final, cu 113-106, obtinand al 12-lea succes in 16 meciuri de la inceputul noului sezon.

Cei de la Bucks au controlat primul sfert, pe care l-au incheiat in avantaj, 33-29, dupa care Lakers a intors scorul intrand la pauza mare cu sase puncte avantaj.

LeBron James si-a trecut in cont nu mai putin de 34 de puncte (nou record personal al sezonului), cu 13 reusite din cele 25 de aruncari incercare in interiorul arcului de cerc. Acesta a avut si sase puncte din cele zece aruncari de la distanta.

De cealalta parte, Giannis Antetokounmpo si-a trecut in cont 25 de puncte dupa 11/17 din actiune si doar o singura aruncare de la dsitanta reusita din trei tentative.

A fost raspunsul lui LeBron pentru locul doi ocupat in urma lui Giannis in voturile fanilor pentru titlul de MVP sezonul precedent.

“N-a fost vorba niciodata de recompense individuale. E doar despre succesul echipei. Asta e tot ceea ce conteaza. Vreau doar sa joc bine si sa ajut echipa impotriva oricarui adversar”, a spus James, de patru ori MVP al NBA, dupa meciul de joi seara.

Pentru Bucks a fost a sasea infrangere in 15 meciuri.

Lakers continua cu alte sase meciuri departe de Staples Center, primul impotriva lui Chicago Bulls, sambata.LeBron James se impune in duel cu Giannis Antetokounmpo