NBA

LeBron James renunta la Coca-Cola dupa 17 ani

Sursă foto: twitter.com/

Vedeta din NBA isi incheie unul dintre cele mai prolifice parteneriate din afara terenului de baschet.

Inca de la debutul sau in NBA LeBron James a fost sustinut financiar de Coca-Cola, chiar daca a jucat pentru Cleveland Cavaliers, Miami Heat, inapoi pentru Cavaliers si acum pentru Los Angeles Lakers.

Relatia de lunga durata dintre LeBron James si Coca-Cola se incheie, iar starul baschetului american va deveni imaginea noii bauturi energizante pe care o va scoate pe piata Pepsi sub brandul Mountain Dew.

Mutarea a fost confirmata in presa de peste ocean de Brian Windhorst de la postul ESPN, omul care a lansat recent o carte despre toate afacerile lui LeBron din toti acesti ani.

LeBron James are semnat un contract pe viata cu Nike, legendarul brand de echipament sportiv, insa noua intelegere cu Pepsi ii va aduce si mai multi bani jucatorului de la Lakers.

Averea lui LeBron

La cei 36 ani ai sai, LeBron James a incasat in 2020 un venit net de aproape 100 milioane de dolari. Mai precis, 93.4 milioane, scriu cei de la sportskeeda.com

Vorbim aici de salariu primit de la Lakers, adica 38.4 milioane de dolari pe sezon la care se aduga alte 55 milioane din contracte de publicitate.

Averea lui LeBron James este de 480 milioane de dolari, potrivit site-ului celebritynetworth.com



LeBron James renunta la Coca-Cola dupa 17 ani