NBA

LeBron James nu e de acord cu anularea sezonului din NBA

Sursă foto: https://twitter.com/trendsNewsday/

Jucatorul LeBron James spune ca vrea sa joace pana la capat actualul sezon din NBA, intrerupt din cauza pandemiei de coronavirus.

“Am vazut articole in care se spunea ca mai multi conducatori si agenti vor sa anuleze sezonul. Eu nu am discutat cu nimeni care sa vrea asa ceva.

“Cand situatia va fi sigura, noi vrem sa terminam sezonul. Eu sunt pregatit, echipa mea e pregatita. Nimeni nu vrea o anulare”, a scris jucatorul lui Los Angeles Lakers pe contul sau de Twitter.

Sezonul din NBA a fost intrerupt pe 12 martie odata cu aparitia primului caz de coronavirus la un jucator.

A fost vorba de Rudy Gobert de la Utah Jazz, jucator testat pozitiv cu putine momente inaintea startului partidei cu Oklahoma City Thunder.

Jucatorii ambelor echipe se aflau la incalzire cand a venit anuntul si au fost astfel obligati sa se retraga la vestiare.

Pe 7 marti LeBron James depasea bariera celor 34.000 de puncte marcate in NBA. Doar alti doi jucatori au mai reusit aceasta performanta in istorie.

Este vorba de Kareem Abdul-Jabbar (38.387 puncte) si de Karl Malone (36.928).

LeBron James, in prezent jucator la Los Angels Lakers dar care in trecut a aparat culorile lui Cleveland Cavaliers si Miami Heat, a ajung la 34.030 puncte.

Aceasta dupa ce in meciul castigat pe teren propriu cu Milwaukee Bucks, cea mai buna echipa din Conferinta de Est, scor 113-103, James a marcat 37 de puncte.

In total 14 jucatori din NBA s-au imbolnavit de coronavirus. Toti sunt in afara oricarui pericol.

SUA inregistreaza peste un milion de oameni infestati cu noul virus gripal si 63.856 de morti pana acum.

Doar in ultimele 24 de ore pe teritoriul american au fost peste 30.000 de noi cazuri de imbolnaviri si peste 2.000 de morti.



LeBron James nu e de acord cu anularea sezonului din NBA