NBA

LeBron James a stralucit la revenirea in Cleveland

Sursă foto: twitter.com/nba

In primul meci pentru Los Angeles Lakers contra fostei sale echipe, Cleveland Cavaliers, LeBron James a avut parte de o primire speciala din partea fanilor din Ohio.

Aplaudat la scena deschisa de fanii care nu au uitat de contributia majora adusa de James in istoria lui Cavaliers, o echipa de pluton pe care a transformat-o in regina baschetului din NBA.

Transferat in vara de Lakers chiar de la Cavaliers, LeBron a reusit 32 de puncte si 14 recuperari intr-un meci castigat de echipa din Los Angeles, cu 109-105.

“Sa revin aici si sa fiu primit astfel inseamna mult pentru mine. Am jucat 11 ani pentru aceasta echipa si am incercat sa dau totul pe teren si in afara lui”, a spus James.

Lakers ajung la zece victorii din 17 meciuri, cel mai bun record din ultimii cinci ani si jumatate. De cealalta parte, Cavaliers acuza din plin socul despartirii de James si ajunge la a 14-a infrangere in 16 meciuri.

LeBron James a semnat in vara pe patru ani cu Lakers pentru un contract de 154 milioane de dolari.LeBron James a stralucit la revenirea in Cleveland