NBA

Kobe Bryant, omagiat la Staples Center (Video)

Sursă foto: https://twitter.com/Lakers

Jucatorii si fanii echipei Los Angeles Lakers i-au adus un omagiu legendarului Kobe Bryant, vineri noapte, la primul meci programat dupa decesul marelui jucator intr-un accident de elicopter.

Fiecare suporter a primit cate un tricou cu numarul 8 sau 24, numere care i-au apartinut lui Kobe Bryant si care au fost retrase de Lakers inca din timpul vietii acestuia in semn de respect pentru intreaga activitate.

Apoi, LeBron James a citit un mesaj emotionant in amintirea lui Kobe Bryant.

"V-aş vinde ceva dacă aş citi acest rahat, aşa că o să vorbesc direct din inimă. Ştiam că la un moment dat vom ţine o comemorare pentru Kobe, dar eu văd asta ca o celebrare. O celebrare pentru 20 de ani de sânge, de sudoare, de lacrimi, de accidentări, de ridicări, de coborâri, toate acestea. Ore nesfârşite, determinarea de a fi ce poate el fi. În această seară celebrăm copilul care a ajuns aici la 18 ani, care s-a retras la 38 de ani şi a devenit probabil cel mai bun părinte pe care l-am văzut în aceşti ultimi trei ani. Kobe este ca un frate pentru mine”, a spus LeBron James.

Acesta a incheiat cu ”vei continua sa traiesti, fratele meu”.

Momentul a fost marcat si de mai multe reprezentari musicale, cea mai emotionanta dintre acestea fiind piesa ”See You Again” interpretata la pauza de Wiz Khalifa si Charlie Puth. O piesa devenita celebra dup ace a fost inclusa pe coloanal Sonora a ultimului ”Fast & Furious” in care a jucat actorul Paul Walker inaintea decesului suferit in urma unui accident auto.

Los Angeles Lakers a pierdut meciul cu Portland TrailBlazers, scor 127-119.

Kobe Bryant si-a pierdut viata la doar 41 ani intr-un accident de elicopter alaturi de alte opt persoane, printre acestea si fiica sa, Gianna Maria, in varsta de 13 ani.



Kobe Bryant, omagiat la Staples Center (Video)