NBA

Cum arata echipele din All Star Game-ul NBA

Oficialii NBA au anuntat loturile finale pentru All Star Game-ul din acest an, care va avea loc pe 15 februarie in Madison Square Garden din New York.

Din echipa titularilor din Est nu lipsesc LeBron James de la Cleveland Cavaliers, Pau Gasol de la Chicago Bulls sau Carmelor Anthony de la New York Knicks.

Acestora li se vor alatura in cinciul de baza si doua nume surprinzatoare, John Wall de la Washington Wizards, respectiv Kyle Lowry de la Toronto Raptors.

Surprinzatoare in conditiile in care printre rezerve ii regasim pe un Dwayne Wade si Chris Bosh (Miami Heat) sau Kyrie Irving (Cleveland Cavaliers).

De cealalta parte, in Vest, cea mai mare absenta este cea a lui Kobe Bryant (LA Lakers), jucator care va lipsi in urmatoarele noua luni de pe teren din cauza unei interventii chirurgicale la umar.

Bryant a fost votat de fani in echipa titularilor, dar va fi inlocuit in teren de una dintre rezerve si aici avem numai nume grele precum Tim Duncan (San Antonio Spurs), Chris Paul (LA Clippers), Kevin Durant (Oklahoma City Thunder) sau James Harden (Houston Rockets).

Am spune ca rezervele Vestului sunt mai valoroase chiar si decat titularii votati de fani: Stephen Curry (Golden State), Anthony Davis (New Orleans), Marc Gasol (Memphis) si Blake Griffin (Los Angeles Clippers).



Cum arata echipele din All Star Game-ul NBA