NBA

Criza de identitate in NBA. Cifrele de audienta s-au prabusit la ultimul All Star Game

Sursă foto: https://twitter.com/TheNBACentral/

Liga Profesionista Nord-Americana de Baschet (NBA) nu traverseaza chiar cel mai bun moment din istorie, All Star Game-ul din acest an fiind cel mai putin urmarit din istorie.

Cifrele de audienta pentru ultimul All Star Game sunt graitoare in acest sens. Doar 4.59 milioane de telespectatori au urmarit meciul stelelor din NBA, un meci intre Echipa lui LeBron si Echipa lui Giannis.

Comparativ cu anul precedent audienta pentru All Star Game a scazut cu 27 de procente, iar ratingul a scazut chiar si mai mult, cu 29 de procente.

Un meci care in alta era suscita un interes major in confruntarea Vestului cu Estul a ajuns sa fie transformat intr-o partida simulacru, fara niciun fel de miza in care si spectacolul are de suferit.

Intr-una dintre fazele All Star Game-ului din acest an se poate vedea cum doi jucatori sunt angajati intr-un duel unu la unu, iar toti ceilalti sunt stransi laolalta in cealalta parte a semicercului privind ca niste spectatori de lux.

Dezamagirea in randul fanilor de peste ocean este mare, acestia comparand All Star Game-ul cu patetica infruntare din Pro Bowl-ul din NFL.

“Daca iubesti baschetul e greu de privit acest meci”, este una dintr opiniile exprimate de fani pe retelele de socializare.

De vazut ce masuri vor lua oficialii NBA dupa acest meci dezamagitor castigat de Echipa lui Giannis, cu 184-175.



Criza de identitate in NBA. Cifrele de audienta s-au prabusit la ultimul All Star Game