NBA

Cleveland Cavaliers supravieuieste in finala NBA si forteaza meciul sase

Cu spatele la zid dupa ce au pierdut trei din primele patru meciuri ale finalei NBA cu Golden State Warriors, baschetbalistii de la Cleveland Cavaliers s-au mobilizat exemplar si au castigat meciul cinci disputat chiar pe terenul campioanei din vest.

Un 112-97 adus practic de doi jucatori, LeBron James si Kyrie Irving, care au marcat fiecare cate 41 de puncte. James si Iriving scriu istorie in finalele NBA fiind primii coechipieri care marcheaza cel putin 40 de puncte intr-un meci.

La pauza mare tabela din Oracle Arena arata 61-61, cel mai mare scor dupa o repriza in istoria finalelor NBA din 1987 incoace, de la finala dintre Los Angeles Lakers si Boston Celtics.

"Suntem fericiti ca am mai obtinut o noua sansa si nu puteam cere mai mult. Am primit o noua zi de supravietuire", a declarat James la finalul unui meci in care a mai reusit si 16 recuperari, doua dintre capace fiind realmente de generic.

Cleveland forteaza astfel revenirea finalei pe teren propriu pentru meciul sase programat joi seara.

In cazul unui nou succes obtinut de Cavaliers finala NBA se va decide in urma meciului sapte pe terenul lui Golden State.

Cleveland Cavaliers incearca sa devina prima echipa care castiga titlul NBA dupa ce a fost condusa cu 3-1 la general.



Cleveland Cavaliers supravieuieste in finala NBA si forteaza meciul sase