NBA

Brooklyn Nets i-a dat cu terenul in cap lui Chicago Bulls in duelul primelor doua echipe din Est

Sursă foto: https://twitter.com/Rafaelanpaz/

Inca pe primul loc al Conferintei de Est, Chicago Bulls a fost de nerecunoscut, miercuri noapte, cand a primit vizita lui Brooklyn Nets, a doua clasata.

Echipa care i-a aliniat in teren pe Kevin Durant, James Harden si Kylie Irving s-a impus cu un categoric 138-112.

Sfertul al treilea a fost unul monstruos pentru ofensiva lui Nets, formatie care a luat un avans de 20 de puncte.

Kevin Durant a fost cu adevarat la inaltime, trecandu-si in cont 27 de puncte si noua pase decisive.

Acesta a fost secondat de barbosul Harden, cu 25 de puncte si 16 pase.

Brooklyn Nets ajunge la 26-14 linie de clasament si se anunta una dintre echipele cu greutate in lupta pentru playoff si titlu in actualul sezon din NBA.

In urma acestei infrangeri severe Bulls mai pastreaza un avans de 1.5 meciuri in fata lui Nets, echipa care a obtinut prima victorie a anului impotriva unei formatii din top 4 al ambelor Conferinte.

Pentru Chicago Bulls este a 12-a infrangere a sezonului. Zach LaVine a incheiat meciul cu 22 de puncte, fiind urmat pe lista marcatorilor de catre DeMar DeRozan (19 puncte).

Chicago Bulls a pierdut doua meciuri din ultimele trei partide, dupa ce avusese o serie de noua victorii la rand intre 19 decembrie si 7 ianuarie.

Pentru Bulls urmeaza o noua partida complicata pe teren propriu cu Golden State Warriors, a doua clasata din Conferinta de Vest (30-10).Brooklyn Nets i-a dat cu terenul in cap lui Chicago Bulls in duelul primelor doua echipe din Est