Anti-Titlul zilei

ANTI-TILUL ZILEI Banel Nicolita traieste un cosmar 'Sunt foarte trist'

De azi inauguram o rubrica numita `Antititlul zilei` in care vom arata cum cititorii sunt zilnic pacaliti cu cate un titlu fals, stirea fiind de fapt cu totul alta. Sunt atat de multe, incat vom incerca sa vi-l alegem pe cel mai flagrant, in tentativa de a educa cititorii dar si pe cei care scriu stirile pe la noi.

Mai multe ziare de la noi s-au luat unele dupa altele si au titrat: Banel Nicolita traieste un cosmar 'Sunt foarte trist'. Citind stirea te ia rasul.

O stire cu titlu de pacaleala pentru ca la interior cititorul sa ia teapa. Dupa ce afli din titlu ca saracul Banel Nicolita e probabil pe moarte si bea cel putin cate o sticla de kekila sau balantzain pe zi ca sa uite, dai click cu mana tremuranda pe mouse sau iPad.

"Sunt dezamagit pentru ca nu joc. Asta e viata, ma voi pregati in continuare la fel de bine. Sunt foarte trist, dar nu am ce sa fac", a declarat de fapt Nicolita. De aici pana la titlul de mai sus e cale lunga.

Titlul mai are cel putin o varinta in alta parte: Moment DRAMATIC pentru Banel Nicolita Sunt FOARTE TRIST.

Stirea de mai sus este veche. De fapt, Nicolita nu joaca, a fost accidentat si nu mai este in vederile celor de la Saint Ettiene de ceva vreme. Nu s-a schimbat nimic de luni de zile in ceea ce il priveste.

Te-ai intepat si tu? Scrie in comentariile de mai jos, semnaleaza titluri idioate si mincinoase.



ANTI-TILUL ZILEI Banel Nicolita traieste un cosmar 'Sunt foarte trist'