Anti-Titlul zilei

ANTI-TITLUL ZILEI Stelistii si-ar dori un dinamovist din echipa lui A¢alnar: "zE un jucator interesant"

Pe principiul titlul si lead fara subiect se da click ca sa se citeasca cine este acel jucator minune dorit de Steaua de la Dinamo.

Enigma titlului de mai sus reise la finalul stirii cu textul: "zReghecampf il apreciaza pe Marius Alexe, capitanul dinamovistilor: "Alexe cel mai bun jucator de la Dinamo. E un jucator interesant, care ar putea face fata si la Steaua"."

In mod cert, Reghecampf il apreciaza si pe Messi de la FC Barcelona, e clar ca Messi ar face fata la Steaua, dar nu se pune problema de asa ceva. In stire se clarifica faptul ca Reghe apreciaza un jucator, acum discutand punctual de Dinamo fiind derby acesta fiind Alexe.

Insa, nu se pune problema ca acesta sa fie dorit la Steaua, din contra. Reghe si-ar dori multi jucatori, pe principiul foarte bine spus de unii: Il vrei la Steaua?

Alexe, Messi, CR7 sunt jucatori apreciati de Reghe in discutiile private sau de foaie-verde, ar juca excelent la Steaua, cu conditia ca Steaua sa se numeasca Dinamo, Barcelona sau, respectiv, Real Madrid. Dar, atunci, rezulta logic foarte frumos din acest sofism, Reghe nu ar mai fi dorit la Steaua, Becali nu ar mai sponsoriza Steaua si, practic, Steaua nu ar mai exista.

Te-ai intepat si tu?

Anti-titlul zilei. Alte anti-titluri



ANTI-TITLUL ZILEI Stelistii si-ar dori un dinamovist din echipa lui A¢alnar: "zE un jucator interesant"