Wrestling
 

Update: Fostul star de wrestling 'Umaga' a murit

Wrestlerul Edward Fatu, cunoscut din circuitul WWE sub porecla de Umaga, a incetat din viata. In varsta de 36 de ani, el a suferit un infarct si nu a mai putut fi salvat.
Detaliile legate de moartea sa sunt putine.  Umaga a adormit in timp ce se uita la televizor, iar cateva ore mai tarziu sotia sa l-a gasit fara respiratie si cu sange curgandu-i din nas. Se banuieste ca a murit din cauza unor medicamente prescrise.

A fost imediat dus la spital, dar nu a mai putut fi salvat. Familia a fost informata ca Fatu a suferit un infarct.

Nascut in Samoa Americana, Fatu facea parte din familia faimoasa de wrestling Anoa, care ii includea si pe rudele sale Dwayne "The Rock" Johnson, Sam "Tonga Kid" si Solofa Jr. "Rikishi".

Umaga a fost dublu campion intercontinental WWE, castigand titlurile sub porecla de "Buldozerul samoan". El s-a luptat de la egal la egal cu Triple H, The Game sau Ric Flair, inainte de a fi eliminat din WWE in iunie 2009 pentru ca a incalcat regulamentele si a refuzat sa intre intr-un program de dezintoxicare.

Onlinesport

Promo: Cote mărite în fiecare zi la Fortuna și peste 100 de pariuri pe fiecare eveniment. Înregistrează-te!Clasament CSM in Liga Campionilor
# Echipă J +/- P
1 Gyor 10 71 17
2 Larvik 10 8 12
3 CSM 10 8 11
4 Midtjylland 10 9 10
5 Krim 10 -52 6
6 Esbjerg 10 -44 4
Update: Fostul star de wrestling 'Umaga' a murit