Wrestling

Reactii: Talentele din wrestling deplang moartea lui Umaga

Mai multe vedete ale wrestlingului au comentat pe Facebook moartea lui Umaga. El a incetat din viata vineri, in urma unei supradoze de medicament.

John Bradshaw Layfield: Am fost foarte intristat sa aud despre moartea lui Eddie Fatu (stiut ca Umaga in WWE). Am fost colegi la un moment dat in WWE, mi-a placut de el si imi va lipsi ca prieten. Bucurati-va de familie si prieteni, viata este minunata, dar si scurta uneori. Nu ratati nici o zi ca sa va bucurati, bucurati-va astazi de viata.

Samu Anoa'i: Va multumesc tuturor. Sa te odihnesti in pace, varule. TE IUBIM

Abdullah The Butcher: Eddie "Ekmo" Fatu a fost un om bun, este acum alaturi de Dumnezeu intr-un loc mai bun. Sunt alaturi de familie, dar nu imi pare rau pentru ei, fiindca acum se afla acolo unde toti de dorim, a gasit pacea.

Vito Lograsso: Am pierdut multi oameni din Wrestling. De 19 ani. Sper ca Eddie sa fie intr-un loc mai bun acum, Dumnezeu ii ia devreme doar pe cei mai buni. Sunt trist. Bucurati-va de viata si incercati sa fiti mereu optimisti. Daca va deranjeaza ceva, nu va fie rusine sa sunati un prieten. Este un gest uman. Viata poate fi grea, recunosc asta.

Travis Tomko: Eki, ai fost atat de bun cu mine si ma stii de cand eram garda de corp si imi doream sa fiu wrestler. M-ai ajutat atat de mult. Acum ai plecat? Erai un tip distractiv, care lua viata usor si care era de mare ajutor atunci cand aveai nevoie. Cred ca asta a fost voia Domnului, insa doream macar sa imi iau la revedere. Ma rog pentru sotia ta, pentru copilul tau (rikishi) si pentu restul famieli tale, fratele meu. Voi ajuta asa cum voi putea! Vei lipsi multora! Te iubesc!

Wrestlerul Edward Fatu, cunoscut din circuitul WWE sub porecla de Umaga, a incetat din viata. In varsta de 36 de ani, el a suferit un infarct si nu a mai putut fi salvat.

Onlinesport



Reactii: Talentele din wrestling deplang moartea lui Umaga