Volei

Tomis Constanta la a doua victorie consecutiva in Liga Campionilor

Echipa dobrogeana ramâne cu procentaj maxim în actuala editie a Ligii Campionilor la volei feminin dupa ce a învins, marti seara, pe teren propriu, echipa germana Schweriner, cu 3-2 (25-11, 29-27, 16-25, 21-25, 17-15).

Tomis a avut 2-0 la seturi dupa un început fulminant de partida, dar echipa din Germania a revenit pe tabela si a echilibrat meciul.

Setul al patrulea a stat în echilibru si Tomis ar fi putut închide meciul mai devreme, dar în cele din urma s-a intrat în decisiv.

Cele doua echipe au mers cap la cap pâna la 14-12 când Tomis a avut doua mingi de set si meci. Schweriner a revenit o data în plus, dar nici voleibalistele de la Tomis nu s-au lasat mai prejos.

Atacurile puternice ale stranierelor Ganzer, Lamb, Majstorovic, Rodriguez (17 puncte în total) sau Holness au înclinat în cele din urma balanta în favoarea dobrogencelor.

Tomis câstiga al doilea meci consecutiv în Grupa E dupa ce în prima etapa a furnizat uriasa surpriza de a învinge în deplasare pe Robur Tiboni Urbino din Italia, cu 3-1.

În urmatoarea partida Tomis va primi pe teren propriu vizita formatiei ruse Dinamo Kazan, echipa care a pierdut în prima etapa în deplasare cu Schweriner, scor 3-2.

Dinamo, a doua înfrângere consecutiva. Grupa C

În alta ordine de idei, Dinamo Bucuresti a pierdut în deplasare cu ASPTT Mulhouse (Franta), scor 1-3, si a acumulat a doua înfrângere consecutiva în Grupa C a Ligii Campionilor.

Dinamo a început bine si a avut sansa egalarii la 24-23 pentru Mulhouse în finalul setului inaugural, dar arbitrul din scaun a vazut o dubla atingere la Minca si setul a intrat în contul frantuzoaicelor.

Dupa un act al doilea fara istoric, adjudecat de gazde la 12, Dinamo a ramas în meci în urma unui set al patrulea câstigat cu 25-23 dupa un volei spectaculos.

Momentul bun a continuat si în al patrulea, Dinamo conducând la început cu 6-2, dar din acel moment jocul bucurestencelor s-a taiat si Mulhouse a venit peste ca un tavalug.

Pentru Mulhouse este prima victorie în aceasta grupa dupa 1-3 în deplasare cu Galatasaray, în timp ce Dinamo ajunge la a doua înfrângere consecutiva dupa 1-3 acasa cu italiencele de la Busto Arsizio.

Pentru Dinamo urmeaza o noua deplasare dificila la Istanbul cu Galatasaray, meciul fiind programat la 15 noiembrie de la ora 21:30.



Tomis Constanta la a doua victorie consecutiva in Liga Campionilor