Volei

SCM U Craiova, invinsa in extremis in Liga Campionilor la volei masculin

Sursă foto: cev.lu

Campioana Romaniei, SCM U Craiova, a pierdut marti seara pe terenul slovenilor de la ACH Volley Ljubljana, cu scorul de 3-2, în cea de-a doua partidă din grupa D a Ligii Campionilor, dupa ce au avut 2-1 la seturi.

Dupa pierderea primului set la 17, oltenii au revenit si s-au impus in urmatoarele doua, la 18 respectiv la 17 preluand astfel conducerea pe tabela.

Cheia meciului a stat in setul al patrulea, pe care gazdele si l-au adjudecat la mare lupta, cu 25-21. S-a ajuns astfel in decisiv, unde echipa din capitala Sloveniei a obtinut victoria, cu 15-13.

Reactie

"Am fi castigat acest meci, daca am fi continuat sa jucam in acelasi ritm. Echipa gazda a jucat mult mai bine pe finalul meciului si au meritat aceasta victorie. Am luat un punct si avem in continuare sanse in meciurile care vor veni", a declarat Laurentiu Lica, capitanul campioanei Romaniei.

Clasament

SCM U Craiova ocupa locul al doilea intr-o Grupa D din care mai fac parte italienii de la Azimut Modena si polonezii de la PGE Skra Belchatow, echipa pe care juvetii au invins-o pe teren propriu in prima etapa, cu 3-1.  



SCM U Craiova, invinsa in extremis in Liga Campionilor la volei masculin