Volei

Romania, infrangere la debutul la Campionatul European

Nationala feminina de volei a Romaniei a pierdut, sambata dupa-amiaza, intalnirea cu Cehia de la turneul final al Campionatului European gazduit de Belgia si Olanda.

Echipa Romaniei s-a inclinat cu 0-3 in fata Cehiei si cu aceasta infrangere isi ia practic adio de calificarea la Jocurile Olimpice de la Rio, unde pentru a ajunge ar sa urmeze un traseu extrem de dificil dificil cu o prezenta cel putin in semifinlae la Europene.

In primul meci, cu Cehia, antrenorul nostru Guillermo Gallardo declara ca Romania are cele mai mari sanse sa castige.

“Consider ca Cehia ar fi cea mai slaba echipa din grupa”, spunea selectionerul argentinian al Romaniei.

Pe teren lucrurile au stat cu totul altfel si Romania a pierdut meciul cu Cehia fara a emite prea multe pretentii, cu 3-0, pe seturi 25-13, 25-18, 25-15.

Romania mai are de jucat cu Germania (duminica) si cu Serbia (luni). Primele trei din fiecare grupa se califica in faza superioara a turneului final.

Lotul Romaniei deplasat la Campionatul European este alcatuit din urmatoarele jucatoare:

Cele 13 jucatoare convocate de selectionerul Guillermo Gallardo sunt urmatoarele: Mihaela Albu, Ioana Baciu, Roxana Bacsis, Anamaria Berdila, Florina Chirilov, Georgiana Fales, Andreea Ispas, Sabina Moisa, Ioana Nemtanu, Nneka Onyejekwe, Denisa Rogojinaru, Adina Salaoru, Alexandra Sobo



Romania, infrangere la debutul la Campionatul European