Alte Sporturi

Ultimele momente ale fiicei lui Tyson Gay: "Am fost impuscata! Am fost impuscata!"

Unul dintre adolescentii prezenti cu fiica lui Tyson Gay, Trinity, in momentele in care a fost impuscata, a povestit cum s-a petrecut totul si cum a infruntat tanara moartea cu curaj.

Mordan Gaines (16 ani) si Alexa Garner (17 ani) au fost alaturi de Trinity luni dimineata, in ultimele momente ale vietii fiicei lui Tyson Gay. La ora 4 dimineata, in orasul Lexington, Trinity fost impuscata pe strada, cazand victima unui schimb de focuri intre bande de infactori aflate in doua masini.

Ambii prieteni ai lui Trinity au povestit momentele dramatice prin care a trecut fata atletului american. Adolescentii se aflau langa restaurantul Cook Out de pe strada South Broadway nr. 855, cu doua ore inainte de incident. Au ramas in masina lui Gaines, dar Trinity a iesit la un moment dat pe strada.

„Ascultam toti muzica, vorbeam, cand am auzit impuscaturi", a povestit Gaines pentru ziarul local Lexington Herald Leader. "Primul instinct a fost sa inchid geamurile, sa inchid usile si sa ma aplec. Nu am auzit gloante pe langa masina. Cumva, s-a deschis usa si Trinity a sarit in spate, tipand 'Am fost impuscata! Am fost impuscata! Duceti-ma la spital.'”

Cei doi au plecat cu Trinity spre Spitalul St. Joseph. Garner era in spate si o ajuta pe fata sa ramana treaza. 

„Nu am putut vedea gaura facuta de glont”, a spus Garner. „Am incercat sa vad de unde iesea sangele. A lesinat la un moment dat, dar apoi s-a trezit si a spus 'Voi sta treaza. Doar duceti-ma la spital'. Nu ai fi putut spune ca era impuscata. Nu avea lacrimi in ochi.”

Ajunsa la spital, Trinity Gay a incetat din viata din cauza ranii de la gat cauzate de un glont.

Trei oameni (foto jos) au fost arestati dupa aceasta crima. Dvonta Middlebrooks, 21 de ani, Chazerae M. Taylor, 38, si D’markeo C. Taylor, 19, ultimii doi fiind tata si fiu. Toti au pledat nevinovat, iar procesul va incepe pe 25 octombrie.

Tyson Gay a rupt tacerea dupa acest tragic eveniment. „Ca parinti, facem totul sa ne crestem cat putem de bine copiii. Si uneori se intampla lucruri fara a putea avea control. Nu putem decat sa ne uitam in sus la Dumnezeu si sa intrebam de ce. Dar uneori nu primim nici un raspuns. Vreau ca oamenii sa fie in siguranta si sa inteleaga ca toti avem o viata, toti avem vise, la fel si cei de langa noi au vise. Este de datoria noastra sa ne protejam unii pe altii”.



Ultimele momente ale fiicei lui Tyson Gay: "Am fost impuscata! Am fost impuscata!"