Sporturi Extreme

Sambata, ultima zi de inscriere la cel mai mare concurs de mountainbike 'Marea Evadare'

Sambata 7 mai este ultima zi de inscrieri la Prima Evadare – cel mai mare concurs mountainbike din tara. Inscrierile se vor tine pe tot parcursul zilei intre orele 10:00 - 20:00 pe terasa de la Muzeul Taranului Roman.
Prima Evadare este cel mai mare concurs de ciclism cross country care își propune sa deschida sezonul maratoanelor MTB,  numarand peste 1.300 de participanti in 2010. In acelasi timp este un concurs prietenos  într-o versiune ușoara fara diferențe de nivel, potrivit tuturor celor care se gasesc la prima competitie dar in acelasi timp si celor foarte experimentati care vizeaza podiumul si performanta.

“Organizam Prima Evadare pentru ca este un eveniment puternic in lumea pasionatilor de sporturi outdoor si se potriveste perfect cu obiectivele si filosofia noastra de la “Altitudine”: performanta sportiva la cel mai inalt nivel, incurajarea activitatilor outdoor si accesibilitatea pentru toti cei pasionati catre sporturile conectate la munte: trekking, alpinism, MTB” a spus Ovidiu Popescu, presedinte la Clubul Montan Altitudine.

“ In parelel pregatim un circuit de concursuri multisport cu scopul de a promova la nivel national si internartional potentialul imens al Carpatilor din tara noastra sub egida:  “7 Munti in Gradina Carpatilor” “ a mai completat presedintele de Club si antrenorul Crinei Coco Popescu, prima alpinista din lume care a incheiat Circuitul 7 Volcanoes.

Concursul se va desfașura între București și Snagov prin paduri și parcursuri off-road pe o distanța de aproximativ 55 de km. Startul se va da duminica 8 mai la orele 10 in fata Academiei de Politie din Baneasa iar festivitatile de premiere si numeroaselor premii pe categorii se vor tine la Complex  Astoria pe marginea lacului Snagov.

“Am depasit emotiile provocate de vremea ploioasa din ultimile zile si acum suntem foarte optimisti in ceea ce priveste ziua de duminica. Vremea de astazi si cea prognozata pentru maine este optima ca sa mai usuce traseul, iar o zi putin innorata cum se anunta cea de duminica este mult mai potrivita pentru concurs decat una torida” declara Daniel Sardan, de la Nomad Multisport.


Sambata, ultima zi de inscriere la cel mai mare concurs de mountainbike 'Marea Evadare'