Sporturi de iarna

Nicusor Dan anunta ce se intampla cu santierul de la patinoarul Mihai Flamaropol

O constructie inceputa in mandatul fostului edil Gabriela Firea si ramas in paragina din cauza unui proces intre municipalitate si firma desemnata sa ridice noul patinoar din imediata vecinatate a Arenei Nationale.

Nicusor Dan, actualul primar general al Capitalei, vine cu vesti bune pentru iubitorii sporturilor pe gheata din Bucuresti.

"Am finalizat expertiza tehnica pentru patinoarul artificial Mihai Flamaropol, iar vestea buna este ca avem variante pentru continuarea santierului.

"Patinoarul artificial Mihai Flamaropol este format din Centrul Multifunctional Sportiv si de Agrement si Arena Sportiva.

"Conform expertizei, lucrarile la Centrul Multifunctional se pot desfasura mai departe conform proiectului.

"Pentru patinoarul propriu-zis concluziile expertizei ofera cateva variante de continuare a lucrarilor: schimbarea unor elemente metalice din structura acoperisului, repararea acestora sau schimbarea functionalitatii terasei de pe Arena Sportiva prin eliminarea placii de beton armat si inlocuirea acestuia cu un alt tip de material.

"Modul in care se va face acest lucru va fi decis de specialisti", se arata intr-un mesaj publicat de Nicusor Dan pe pagina lui de facebook.

Lucrarile la patinoarul Mihai Flamaropol au inceput in 2017 si ar fi trebuit sa fie finalizate cel tarziu in 2021.

Uriasul santier a fost oprit la 35% din totalul lucrarilor si de atunci intregul loc a devenit o mare gaura neagra in bugetul local si o imensa pata pe obrazul unei intregi administratii.



Nicusor Dan anunta ce se intampla cu santierul de la patinoarul Mihai Flamaropol