Sporturi de iarna

Doua medalii de bronz pentru România la Campionatele Mondiale de Bob U23 de la Winterberg!

Sursă foto: https://www.facebook.com/olympicromania/

Georgeta Popescu si echipajul format din Andrei Nica/Mihai Calancea au obtinut medaliile de bronz in competitia de monobob la Campionatele Mondiale rezervate juniorilor si care se desfasoara la Winterberg, in Germania.

Potrivit COSR, Georgeta Popescu a condus excelent bobul in prima mansa, timpul sau fiind al doilea in concurs. La a doua coborare, romanca a gresit trasa si a terminat la general a treia, obtinand medalia de bronz.

Cu pilotul campion olimpic de tineret, echipalul de dublu al Romaniei a prins podiumul la mondiale.  Andrei Nica si Mihai Calancea au incheiat intrecerea mondiala din Germania cu bronz, dupa doua manse echilibrate, ambele de locul trei.

Tot sambata, 14 ianuarie, Andreea Grecu s-a clasat a 8-a la monobob la Cupa Mondiala de la Altenberg, echipajul Mihai Tentea/Ciprian Daroczi  a sosit al 6-lea la Campionatul Mondial de Juniori.

La Sigulda, la Campionatele Europene de sanie, Valentin Cretu a terminat pe un onorant loc 12 competia. Eduard Craciun a sosit pe locul 5 la Campionatele Europene U23.



Doua medalii de bronz pentru România la Campionatele Mondiale de Bob U23 de la Winterberg!