Fotbal American

Unchiul lui Hamlin spune că sportivul are leziuni pulmonare și este încă pe aparate

Sursă foto: twitter.com/

Unchiul lui Damar Hamlin a declarat pentru presa din SUA că jucătorul lui Buffalo Bills are leziuni pulmonare și nu poate respira singur după ce s-a prăbușit pe teren luni seară, în timpul unui meci împotriva Cincinnati Bengals.

Hamlin a primit oxigen 100% de la un ventilator, după ce a ajuns la spital, dar acum a scăzut la 50%, a spus Dorrian Glenn marți seara.

Glenn a spus că inima lui Hamlin s-a oprit de două ori - o dată pe teren când l-au resuscitat și din nou la spital, „și au fost nevoiți să-l lovească cu defibrilatorul”.

„Oamenii care nici măcar nu ne cunosc ne arată dragoste și sprijin și suntem atât de recunoscători pentru asta”, a spus Glenn. „Știu că acele rugăciuni sunt de ajutor pentru că cu siguranță se recuperează... Dumnezeu a primit o misiune pentru el și de aceea este încă aici”.

Bills au spus miercuri că Hamlin a rămas în stare critică. El a arătat „semne de îmbunătățire” marți și peste noapte, dar era „de așteptat să rămână sub terapie intensivă, deoarece echipa sa de îngrijire a sănătății continuă să-l monitorizeze și să-l trateze”, au spus Bills.

La acest moment nu este clar de la ce provin leziunile pulmonare, cauzele putând fi multiple, de la perforarea plămânilor din cauza manevrelor de prim-ajutor, la probleme cardiace sau embolie pulmonară. 

 



Unchiul lui Hamlin spune că sportivul are leziuni pulmonare și este încă pe aparate