Fotbal American

Un român a pierdut $1 milion la Super Bowl. Cum se bucura când aproape câștigase (video)

Un român stabilit în SUA s-a lădat înainte de finala Super Bowl că a pariat o sumă foarte mare de bani pe potențiala câștigătoare. Meciul se îndrepta spre ceea ce pariase el, numai că apoi totul s-a năruit și a pierdut toți banii.

Dave Oancea, un parior român stabilit în SUA, publicat biletul său de pariere pe finala Super Bowl dintre Atlanta Falcons și New England Patriots. El a mizat 335.000 de dolari pe o victorie surpriză a celor de la Falcons, care i-ar fi adus un câștig de aproape 1 milion de dolari.

Filmându-se și în agenția de pariere atunci când se numărau banii pe care urma să îi mizeze, el a oferit și un sfat pariorilor: „Nu pariați mereu pe favoriți”.

Iar meciul a fost unul care aproape i-a dat dreptate. Outisiderii de la Falcons au condus în sfertul al treilea al finalei cu scorul de 28-3. Părea imposibil ca deznodământul meciului să se schimbe. 

Oancea era în al nouălea cer.

Numai că Patriots a reveni și a egalat, trimițând meciul în prelungiri și câștigându-l cu 34-28!

Se spune că atunci când pariezi regula numărul 1 este să mizezi o sumă pe care îți permiți să o pierzi fără regrete. Probabil Dave Oancea se încadrează în această categorie (dacă pariul său a fost unul real și nu doar o reclamă ascunsă pentru o casă de pariuri nelicențiată în România), chiar dacă la prima vedere a pierdut mulți bani. El a câștigat însă în 2016 aproximativ 2,5 milioane de dolari pe finala campionatului american de baseball (MLB). 

La final, el a recunoscut că ar fi fost bine să mai încaseze un cec gras, dar nu a fost să fie.



Un român a pierdut $1 milion la Super Bowl. Cum se bucura când aproape câștigase (video)