Fotbal American

Tom Brady si-a anuntat din nou retragerea

Sursă foto: https://twitter.com/NFL

Considerat de multi cel mai mare jucator de fotbal american din toate timpurile, Tom Brady si-a anuntat inca o data retragerea din activitate.

A mai facut-o o data in urma cu un an, doar pentru a reveni si a mai evolua un sezon in tricoul celor de la Tampa Bay Buccaneers.

De aceasta data, Brady spune ca retragerea lui este una definitiva.

“Ma retrag. Definitiv. Stiu ca data trecuta procesul a fost destul de sonor, asa ca in aceasta dimineata, cand m-am trezit, m-am gandit doar sa apas pe butonul de inregistrare si sa va anunt. Ai parte de o singura incercare de retragere superemotionanta, iar eu am folosit-o pe a mea anul trecut, asa ca va multumesc fiecaruia pentru sustinere”, a transmis Brady intr-un mesaj video pe Instagram.

La 45 de ani, Brady a castigat de sapte ori in cariera titlul in NFL si de cinci ori a fost numit MVP in Super Bowl. De asemenea, a mai fost de trei ori MVP al NFL.

Parcursul celor de la Tampa Bay Buccaneers sezonul acesta s-a oprit in runda Wild Card din playoff, cand au pierdut pe teren propriu in fata lui Dallas Cowboys.Tom Brady si-a anuntat din nou retragerea