Fotbal American

Surprize uriase in NFL. Principalele favorite la castigarea campionatului au fost eliminate in runda Divizionala a playoff-ului

Sursă foto: https://twitter.com/arikarmstead

Tennesee Titans (12-5) si Green Bay Packers (13-4), cele mai bune doua echipe din sezonul regular, au ratat sansa calificarii in finalele de conferinta, desi au beneficiat de avantajul propriului teren.

Pe Nissan Stadium din Nashville, cei de la Tennesee au fost invinsi de Cincinnati Bengals, cu 19-16, o echipa care a asteptat 32 de ani pentru prima victorie din playoff saptamana trecuta cu Las Vegas Raiders in faza Wild Card.

Si pentru a intelege mai bine cum au cazut Titanii, prima pasa a quarterback-ului Tennehill a fost interceptata de un adversar pe linia de 25 a propriului teren.

Meciul a fost decis de piciorul kicker-ului McPherson de la Bengals, cel care cu patru secunde ramase din meci a transformat un field goal de la 52 de yarzi.

Bengals merge asadar in finala AFC, unde o va intalni pe invingatoarea meciului dintre Kansas City Chiefs si Buffalo Bills.

Packers OUT

O surpriza si mai mare s-a produs pe legendarul Lambeau Field din Green Bay, Wisconsin.

Gazdele de la Packers cu celebrul Aaron Rodgers in shotgun porneau ca mari favoriti in confruntarea cu San Francisco 49ers, echipa care in urma cu o saptamana elimina in deplasare cu Dallas Cowboys.

Californienii s-au simtit de minune pe teren in pofida vremii nefavorabile, cu multe grade sub minus si o zapada pornita in partea a doua a meciului.

49ers au revenit de la 0-7 si au castigat meciul la ultima faza, cu 13-10, gratie unui field goal transformat de Gould de la 45 de yarzi.

Meciul a fost decis insa de o faza petrecuta cu 4 minute si 50 de secunde ramase din ultimul sfert, cand un punt (degajare) a celor de la Packers a fost blocata.

Mingea recuperata a fost recuperata de Hufanga si transformata in singurul touchdown al celor de la San Francisco.

Cei de la Packers au mai avut si o tentativa de field goal de la 39 de yarzi blocata in finalul sfertului al doilea. Trei puncte care ar fi putut trimite meciul in prelungiri.

In pofida celor 225 de yarzi pasati, Aaron Rodgers a esuat in tentativa de a-si conduce echipa in finala NFC, acolo unde 49ers vor juca impotriva invingatoarei din meciul Tampa Bay Buccaneers si Los Angeles Rams.



Surprize uriase in NFL. Principalele favorite la castigarea campionatului au fost eliminate in runda Divizionala a playoff-ului