Fotbal American

Super Bowl: Cele mai tari tweeturi care ii umilesc pe Broncos

Ca si cum infrangerea usturatoare, 43-8, a lui Denver Broncos din finala Super Bowl in fata celor de la Seattle Seahawks nu a fost suficienta, pe internet au aparut dupa meci milioane de comentarii ironice la adresa pierzatorilor.

82.500 de spectatori au urmarit pe viu umilinta lui Broncos pe Stadionul MetLife din New York. In intreaga lume, aproximativ 800 de milioane de telespectatori au vazut la tv cea mai mare victorie in Super Bowl din ultimii 21 de ani.

Insa, umilinta a capatat valente maxime dupa meci. Pe internet au fost publicate nu mai putin de 24,9 milioane de tweeturi dupa partida, iar majoritatea jignitoare, umilitoare sau ironice la adresa celor de la Broncos.

Va prezentam mai jos cele mai reusite Tweeturi de pe aceasta tema.


Retrimis de peste o mie de ori, cel de mai sus infatiseaza celebra fotografie in care fostul jucator de fotbal american OJ Simpson este urmarit de masinile de Politie, la scurt timp inainte de arestarea sa din 1994, ce a fost urmata de o condamnare pentru crima. Imaginea il arata pe OJ care incearca sa scape de o armata de masini de politie, la volanul unul Ford alb, model Bronco. Comentariul imaginii explica: "Acesta a fost ultima cea mai mare performanta a unui Bronco. In 1994".


Un alt tweet bun este cel cu fotografia obligatorie, dusul castigatorilor realizat nu cu apa, ci cu bautura energizanta Gatorade. Antrenorul Pete Caroll apare in imagine, iar comentariul este: "Acesta nu este Gatorade portocaliu, ci sunt lacrimile celor de la Bronco."


Un cabinet veterinar a inchiriat un spatiu publicitar in care oferea "castrari gratuite pentru cei de la Bronco".


Fanii au gasit si o secventa din "Familia Simpson", un episod din 1996. Homer este enervat ca ii are in curtea casei sale pe cei de la Denver Broncos, in ciuda insistentelor sotiei careia i se pare ceva senzational. "Nu intelegi sportul, Marge", renunta Homer sa ii explice de ce Denver Broncos nu sunt o echipa care sa entuziasmeze, dupa care intra in casa trandind usa.


"Nu sunt sigur daca m-am uitat la Super Bowl sau la o adunatura de reclame tv intrerupte de niste secvente in care jucau cei de la Seahawks", scrie in imaginea de mai sus postata pe Twitter.

[news-104502]



Super Bowl: Cele mai tari tweeturi care ii umilesc pe Broncos