Fotbal American

Spectacol total in NFL. Marile rivale Cowboys si 49ers au oferit un duel de zile mari

Sursă foto: twitter.com/49ers

Dallas Cowboys nu a profitat de avantajul terenului propriu in duelul cu San Francisco 49ers, duminica noapte in runda Wild Card a NFL, Conferinta NFC, si a pierdut cu 17-23.

Meciul a fost decis de inceputul mai bun al celor de la 49ers, care au marcat touchdown la chiar prima posesie.

Alte doua atacuri finalizate cu field goal aveau sa duca scorul la 13-0 pentru 49ers pe AT&AT Stadium, arena de un miliard de dolari din Arlington, Texas, a celor de la Cowboys.

Pe finalul sfertului al doilea gazdele au dat semne de revenire, cand Dak Prescott l-a gasit cu pasa de touchdown in terenul de tinta advers pe Amauri Cooper la al treilea set de atacuri sub mare presiune.

Pana atunci pasatorul principal de la Cowboys adunase doar 7 yarzi, prea putin pentru a emite pretentii la calificarea in faza Divizionala a NFC.

Meciul s-a jucat in sfertul al treilea, cand acelasi Prescott, extrem de sters si in criza permanenta de idei, a pasat direct la un adversar in propria jumatate de teren.

Prima interceptie a lui Prescott in ultimele 655 de pase. Din saptamana a 14-a a sezonului regular Prescott n-a mai avut o interceptie, care a venit acum in cel mai nefericit moment cu putinta pentru Cowboys.

O interceptie transformata de 49ers in touchdown, unul prin care scorul urca la 23-7.

Aflati in misiune imposibila in pofida sustinerii frenetice a publicului local, Cowboys au inceput sa joace aproape de forma aratata in sezonul regular abia in ultimul sfert.

Prescott insusi a semnat al doilea touchdown al echipei dupa o faza luata pe cont propriu, insa pana la final nu a mai gasit acea pasa care sa lumineze atacul lui Dallas.

49ers merg in faza Divizionala unde o vor intalni, in deplasare, pe Green Bay Packers si temutul sau pasator Aaron Rodgers.

Pentru Dallas Cowboys se incheie un nou sezon departe de Super Bowl.



Spectacol total in NFL. Marile rivale Cowboys si 49ers au oferit un duel de zile mari