Fotbal American

San Francisco 49ers si Denver Broncos completeaza careul de asi in NFL

Cele doua echipe s-au calificat, duminica noapte, in finalele de conferinta din NFL si au completat astfel careul de asi al acestui sezon.

 

Ambele echipe au respectat calculele hartiei si s-au impus in ultimele doua meciuri divizionale din NFC, respectiv AFC.

Cu un Colin Kaepernick care s-a incalzit mai greu, San Francisco 49ers a depasit reduta celor de la Carolina Panthers, scor 23-10.

Gazdele au contat doar in sfertul al doilea cand quarterback-ul Cam Newton l-a gasit cu o pasa de 31 de yarzi pe Steve Smith. Gazdele din Charlotte s-au distantat la 10-6 dupa field goal-ul reusit de Graham Gano.

Kaepernick, jucator care a adunat 196 de yarzi din pase trimise, a readus-o pe 49ers in avantaj inaintea pauzei mari cu o minge de touchdown pentru patrunderea lui Vernon Davis.

Acelasi Kaepernick a luat jocul pe cont propriu in sfertul al treilea si a patruns de unul singur patru yarzi pentru un touchdown prin care a facut liniste pe arena celor de la Panthers.

San Francisco 49-ers continua seria vizitelor si duminica, in finala NFC, va da piept cu puternica Seattle Seahawks, cea mai buna echipa a sezonului regulat.

In cealalta partida a serii de duminica, Peyton Manning, celebrul quarterback din NFL, a ghidat-o pe Denver Broncos spre finala AFC cu New England Patriots, dupa 24-17 pe teren propriu cu San Diego Chargers.

Niciun moment nu s-a pus problema invingatoarei, iar Manning a si-a jucat excelent rolul de lider cu 25 de pase complete din 36 de incercari si un total de 230 de yarzi pasati. Doua pase de touchdown a trimis Manning, care duminica seara va da piept cu marele sau rival Tom Brady intr-o inclestare de zile mari pentru titlul in AFC si calificarea in Super Bowl XVLIII.



San Francisco 49ers si Denver Broncos completeaza careul de asi in NFL