Fotbal American

S-au stabilit finalele de conferinta in NFL. Ultimele patru ramase in cursa pentru Super Bowl

Sursă foto: twitter.com/packers

Au mai ramas doar patru echipe in cursa pentru Super Bowl 54 si Trofeul Vince Lombardi in actualul sezon din NFL.

La finalul saptamanii recent incheiate s-au disputat meciurile din faza Divizionala care au configurat cele doua finale de conferinta.

Kansas City Chiefs a revenit formidabil in meciul de pe teren propriu contra lui Houston Texans de la 0-24 pentru a castiga in final cu un categoric 51-31.

Celor trei TD-uri reusite in primul sfert de Texans gazdele au raspuns furibund cu patru atacuri duse pana in terenul de tinta advers in sfertul al doilea.

Pe ianuarie de la ora 22:05 (ora Romaniei) Chiefs vor primi vizita lui Tennessee Titans in finala Conferintei AFC.

Pentru titlul din NFC se vor lupta San Francisco 49-ers si Green Bay Packers, doua dintre cele mai iubite echipe din NFL.

49-ers au trecut in runda Divizionala de Minnesota Vikings, cu 27-10, pe teren propriu, in timp ce Packers au eliminat Seattle Seahawks, de asemenea acasa, cu 28-23, la capatul unui meci cu sufletul la gura pentru toti cei implicati.

Super Bowl, editia 54, se va disputa pe 2 februarie pe Hard Rock Stadium din Miami si le va opune pe cele doua castigatoare de conferinta.

Jennifer Lopez si Shakira vor intretine atmosfera in celebrul de acum concert din pauza meciului care genereaza cei mai multi bani din publicitate la un eveniment sportiv peste ocean.



S-au stabilit finalele de conferinta in NFL. Ultimele patru ramase in cursa pentru Super Bowl