Fotbal American

NFL Playoff: Arizona Cardinals elimina pe Green Bay Packers in prelungiri

Meci de mare angajament si spectacol sambata noapte in NFC Divisional intre Arizona Cardinals si Green Bay Packers.

Cardinals, echipa cu cea mai buna ofensiva a sezonului regulat in NFL, a obtinut calificarea in finala Conferintei NFC, cu 26-20, dupa prelungiri.

Gazdele din Arizona au condus cu 7-0, insa Packers au intors scorul la 13-7 in favoarea lor.

Ultimul sfert a fost unul extrem de disputat. Cardinals au revenit la conducere, 20-13, insa Aaron Rodgers, pasatorul lui Packers, a reusit 100 de yarzi din doua pase si la ultima faza a meciului, in ultima secunda, a aruncat decisiv ceea ce americanii numesc un “Hail Mary”, adica o aruncare la fie ce-o fi, care a ajuns in bratele lui Jeff Janis.

S-a ajuns astfel in prelungiri unde Cardinals au inscris touchdown-ul decisiv la prima actiune de atac. Carson Palmer l-a gasit liber in stanga pe Larry Fitzgerald cu o pasa de 75 de yarzi si acesta a patruns adanc in terenul de tinta advers.

Acelasi Fitzgerald avea sa aduca punctele calificarii lui Cardinals in finala de conferinta a NFC. Pentru al doilea an consecutiv Packers rateaza calificarea in finala conferintei dupa prelungiri.

In cealalta partida a serii de sambata, in AFC Divisional, New England Patriots a dispus pe teren propriu de Kansas City Chiefs, cu 27-20, dupa doua touchdown-uri aduse de Rob Gronkowski.

Duminica se joaca meciurile Denver Broncos-Pittsburgh Steelers (AFC) si Carolina Panthers-Seattle Seahawks (NFC).



NFL Playoff: Arizona Cardinals elimina pe Green Bay Packers in prelungiri