Fotbal American

Nebunie de meci in Pittsburgh cu 85 de puncte marcate in ultima partida din Wild Card

Sursă foto: https://twitter.com/Browns/

Cleveland Browns a dat lovitura pe Heinz Field din Pittsburgh, Pennsylvania, la o temperatura aproape de limita inghetului, in ultima partida din faza Wild Card a playoff-ului din NFL.

Dupa un sezon regular incheiat cu 11 victorii si doar patru infrangeri pentru Cleveland Browns a venit si primul succes in playoff dupa o asteptare de 25 ani!

Cleveland Browns s-a impus pe terenul lui Pittsburgh Steelers, cu 48-37, la capatul unui meci decis inca din primul sfert, cand echipa vizitatoare a marcat nu mai putin de 28 de puncte (4 TD-uri), fara a fi incasat vreun puncte.

Meciul a inceput cum nu se poate mai rau pentru Steelers, echipa care a pierdut posesia la prima incercare de atac. Trecusera doar 12 secunde din meci si Browns marcau primul touchdown dupa un fumble (n.r. - balon pierdut de ofensiva gazdelor).

Steelers, echipa care incepuse sezonul regular cu 11 victorii in tot atatea meciuri si care a incheiat cu 12 succese din 17 meciuri, a mers din rau in mai rau intr-o seara a erorilor.

In cele din urma la pauza mare Browns au intrat cu 35-10 pe tabela, Steelers reusind sa echilibreze oarecum disputa.

Practic, cei din Pittsburgh au jucat intr-un singur om, experimentatul aruncator Ben Roethlisberger care si-a trecut in cont un record de pase care au totalizat 501 yarzi (n.r. - 47 de pase complete din 68 de incercari).

N-a fost suficient pentru a impiedica eliminarea lui Steelers din drumul spre Super Bowl.

Clevelenad Brown merg in etapa Divizionala a playoff-ului din NFL, acolo unde vor da piept in deplasare cu Kansas City Chiefs, castigatoarea campionatului din sezonul predecent si cea mai buna echipa a sezonului regular.

In cealalta partida din AFC Divisional se vor infrunta Buffalo Bills si Baltimore Ravens. Castigatoarele acestor meciuri se vor infrunta apoi in finala AFC pentru un loc in Super Bowl.

Conferinta NFC programeaza in runda Divizionala meciurile Green Bay Packers – Los Angeles Rams (sambata) si New Orleans Saints – Tampa Bay Buccaneers (duminica).

Aceasta dupa ce Saints n-au avut nicio problema in a trece de Chicago Bears in Wild Card, cu 21-9.

Bears, cea mai slab cotata echipa dintre cele calificate, cu 8 victorii si tot atatea infrangeri in sezonul regular din NFC, a marcat singurul touchdown la ultima faza a meciului din Mercedes-Benz Superdome.



Nebunie de meci in Pittsburgh cu 85 de puncte marcate in ultima partida din Wild Card