Sporturi americane
 

Jucator din NFL suspendat pe viata dupa ce si-a lovit logodnica

Ray Rice si-a luat adio de la cariera in NFL, unde avea un contract de 2 milioane de dolari pe sezon la Baltimore Ravens, dupa ce si-a lovit cu salbaticie logodnica in liftul unui hotel din Atlantic City.

Imaginile video captate de o camere de supraveghere ii arata pe cei doi avand o cearta, care apoi degenereaza intr-o violenta de nedescris din partea lui Ray Rice.

Acesta isi face KO iubita cu o lovitura in lift, dupa care o taraste in afara ascensorului.

Liga profesionista de fotbal american (NFL) a luat imediat pozitie si l-a suspendat pe viata din activitate pe Ray Rice, iar acesta si-a astras numeroase critici.

La gestul reprobabil al jucatorului nu a ramas insensibil nici presedintele american Barrack Obama, acesta condamnand actul de violenta prin intermediul unui comunicat.

"Sa lovesti o femeie nu este ceva ce face un barbat adevarat si acest lucru este adevarat indiferent daca actul de violenta se produce in public sau, mult mai des, in spatele usilor inchise. Ca orice american, el crede ca violenta domestica este demna de dispret si inacceptabila intr-o societate civilizata", a afirmat Obama, prin intermediul unui comunicat dat publicitatii de purtatorul de cuvant al Casei Albe, Josh Earnest.

Promo: Cote mărite în fiecare zi la Fortuna și peste 100 de pariuri pe fiecare eveniment. Înregistrează-te!Clasament CSM in Liga Campionilor
# Echipă J +/- P
1 Gyor 10 71 17
2 Larvik 10 8 12
3 CSM 10 8 11
4 Midtjylland 10 9 10
5 Krim 10 -52 6
6 Esbjerg 10 -44 4
Jucator din NFL suspendat pe viata dupa ce si-a lovit logodnica