Fotbal American

Din erou in Super Bowl pasatorul campioanei Los Angeles Rams a devenit cea mai urata persoana din America

Sursă foto: https://twitter.com/Koncorde_Krash/

Matthew Stafford, omul care a condus-o pe Los Angeles Rams spre castigarea Super Bowl in acest an se afla in centrul unui adevarat uragan mediatic peste ocean.

Stafford este pus la zid pentru reactia avuta in timpul paradei pe care cei de la Rams au organizat-o pentru a celebra castigarea trofeului Vince Lombardi alaturi de fani.

Acesta s-a intors pur si simplu cu spatele si a plecat de pe scena cand o fotografa acreditata la eveniment a cazut in gol de la mai mult metri accidentandu-se grav la coloana vertebrala.

Kelly Smiley a suferit mai multe fracturi la nivelul coloanei si se afla in spital sub observatie medicala.

Imaginile surprinse si devenite virale pe internet il arata pe Stafford cum se indeparteaza de la locul incidentului fara macar sa mimeze un minim de empatie fata de cea care si-a riscat viata incercand sa-i faca o fotografie.

Sotia quarterback-ului de la Rams a avut ceva mai mult spirit civic, apropiindu-se de marginea respectivei scene si privind in jos pentru a se asigura ca fotograful este in regula.

Los Angeles Rams a castigat Super Bowl. Totul s-a decis in ultimele zeci de secunde

Ulterior producerii acestui incident a reactionat familia Stafford si oficialii echipei Rams, acestia impreuna oferind asigurari ca vor plati in totalitate costurile spitalizarii pentru Kelly Smiley, dar si contravaloarea celor doua aparate foto distruse in urma caderii in gol.

Acesta este un cunoscut fotograf, cu numeroase distinctii la activ, si care activeaza in NFL si NHL pe langa echipele din Los Angeles.Din erou in Super Bowl pasatorul campioanei Los Angeles Rams a devenit cea mai urata persoana din America